• psg'nin 1997 doğumlu orta sahası.
  • rb leipzig’in bonservisine 15m euro (2m eurosu bonus) ödeyip 5 yıllık sözleşme imzaladığı futbolcu.
  • jean-kevin augustin'den sonra leipzig'in transfer ettiği bir diğer psg oyuncusu. zamanında ona da benzer paraları ödemişlerdi ama istedikleri performansı bir türlü almayı başaramadılar. nkunku sürekli olmasa da psg'de 17 yaşından beri forma şansı tanınan bir futbolcu, son 2 senede çok daha fazla maça çıkmıştı. öyle müthiş bir potansiyeli olduğunu düşünmüyorum, augustin ile benzer kaderi paylaşır.
  • bu genç yaşında ayakta kalmayı beceriyor, dikine gidip top taşıyabiliyor ve tilki gibi ara pasları var. yaygın görüşe katılmıyorum, bence çok iyi bir 8 numara olacak.
  • bu çocuk orta sahada harcanıyormuş. leipzig 'de forvete döndü. top indiriyor, top taşıyor, agresif ve çevik. bir forvette olması gereken her şeye sahip. leipzig bu çocuğu 80 milyon euroya satarsa kimse şaşırmasın.
  • çok yakında 80 m üzeri bonservis bedeliyle transfer olacak futbolcudur.oynadığı oyununu bozmaz ve geliştirmeye devam ederse haaland ve mbappe kapışmasına kendisini de ekletebilir.
  • leipzig formasıyla 38 maçta 26 gol 12 asist yapmış bu sezon. fifa'da futbolcu kariyeri mi yapıyor amk nasıl istatistik bu?
  • bu sezon bundesligada 28 maçta 16 gol 13 asist toplamda ise 40 maçta 27 gol 17 asist ile çılgın atıyor. müthiş performansının karşılığını fransa milli takımına çağırılarak aldı.
    geldiği günden beri her sezon üstüne katarak kendini geliştirdi ve bu sezon patladı. leipzigdeki ilk iki sezonuna göre bu sezon kaleye çok daha yakın, forvet arkası/2. forvet gibi oynuyor. savunma arkasına attığı pasları, şutları, driblingi, tekniği,temposu ve hızıyla komple bir oyuncu. her ne kadar leipzig kendisini satmayacağını açıklasada yaz transfer döneminde 80-100 milyon € arası bir bedelle büyük bir transfer yapması şaşırtmayacaktır.
  • 42 maçta 28 gol 18 asistle oynayan futbolcu. dehşet yetenekli ama oyun menatalitesinde bir şeyler eksik gibi geliyor sürekli bana. tam başaltı takımların yıldızı ama büyük takımlarda sıradan performans verecek futbolcu profili gibi. ama bu yaz büyük paralara transferi kesin gibi umarım büyük kulüplerde de aynı performansı gösterir.kendisi özel bir yetenek .
  • 21/22 sezonunun tartışmasız en underrated futbolcusu.ya bu adamı niye kimse konuşmuyor? leibzig gibi bir takımda 43 maçta 30 gol 18 asist,toplam 48 gole doğrudan katkı bir yapmış,alev alev yanıyor.bakalım seneye hangi büyük kulüpler talip olacak.bence kendisi tam bayernlik ama bilemedim ....
hesabın var mı? giriş yap