• bildigimiz cicegi, bir ki$iye bildigimiz mektup gibi gondermek.
    (bkz: asilinan kiza cicek gondermek)
  • 16-25 yaş döneminde istisnalar söz konusu olsa da ben seni seviyorum demenin yolu.
  • ofisinizde çalışırken veya evinizde otururken kapıya gelen tanımadığımız adamın elinde kocaman buketle adınızı teyit ettirmesiyle, hangi psikolojide olursanız olun sizi şaşırtacak,hayatınızda hoşluk yaratacak, incelikli insan marifeti.
  • ummayan birine gonderdiginizde cicegi alan kisinin dumurunu dusunup sinsi sinsi siritmaniza sebep olan hadise. bi de bunun sonucunda o mutlu olunca sizde olursunuz tabi. *
  • insanların ilginç bir alışkanlığı.niye ilginç dediğimi bir gün dünyaya bizden daha gelişmiş düzeyde canlılar gelirse ve birbirlerine olan sevgilerini göstermek için pipilerimizi kesip birbirlerine gönderirlerse anlayacaksınız.
  • derin düşününce güzel bir hayvan ölüsü göndermekten (saksı çiçeği değilse) farksız olan anlamsız/gereksiz hadise. oluşum sebebi kadınlardır.
  • erkeklerin ise yeni başlayan sevgililerinin isyerlerine çiçek göndermeleri, çok romantik olmalarından dolayı değildir. ofisteki tehdit unsuru olan diğer erkeklere "bu hatunun sahibi var" mesajını verme amacıyla çiçek gönderilir.
  • arkadaşımın annesi mersin'de tatil yapıyor ve günlerden doğum günü. kızı da burada çırpınıyor, "naapsam ne etsem, kuru bi telefonla kutlayamam ki ı-hı. bi güzellik yapmam lazım" diye. sonra şahane bir fikirle http://www.mersincicek.org/ adresine yöneldik. 'ciceksepeti.com varken burada ne işimiz var acaba'ları beynimizi tırmalarken aman pek de yöresel bir aktivite olduğunu düşünerek içimizi rahatlatıyorduk. neyse; çiçeği seçtik, formu doldurduk. en son kısmında ise özel istekleriniz diye evlere şenlik bir bölüm varmış. *cevabımız tabii ki "lütfen onu benim için öper misiniz?" oldu.
    amma velakin ne kurbağa prens anneciği öpebildi ne de istediğimiz çiçek sağ salim ulaşabildi. beş saat sonunda ele geçen bir kuru dal oldu ancak bu ana yüreğinin gözyaşları içinde "teşekkür ederim yavruuuuum, düşünmen yeter" telefonuna engel olamadı. yani 1500 metreyi aşk kazandı. *

    (bkz: bu da böyle bir anımdır)
  • insanın sinirini bozuyor...

    "aldı mı... sevdi mi... ulaştı mı... beğendi mi... saat kaç oldu hala götüremediler mi..." diye diye kendi beynimin etini yememi sağlıyor. başlarım böyle aşkın ızdırabına lan!!! kendi çiçeğimi kendim alır kendim götürürüm bundan sonra.
hesabın var mı? giriş yap