• bulten sokakta da bir tane vardır.öğlenleri yer bulmak imkansız olsa da muhitteki en leziz yemekleri yiyebileceğiniz yerdir
  • bilkent'teki biraz fazla pahali ama yine de guzel restaurant. 1932 de acildigi rivayet olunur.
  • bilkent mühendislik binasındaki a la carte diye de adlandırılan restoran. her pazartesi çıkan mercimek çorbası bir harikadır.
  • yıldız 4. caddede olanı bi keresinde midemi bozduydu. severim keratayı gene de.
  • necatibey caddesinde, özellikle sessiz sakin olduğu akşamüstü kapısından girildiğinde zamanda geriye yolculuk yapılmış hissi uyandıran, derinden gelen türk sanat müziği eserleri eşliğinde güzel yemekler yenebilecek güzel lokanta. aşçısının resmini duvara asmaları da eskilerden hoş bir gelenek. islim kebabı mutlaka denenmeli.
  • sallamışlar iyice, artık sadece isimlerini satıyorlar. bugün pilav niyetine ıslatılmış yağlı pirinç getirdiler. salatadaki yeşil biberler çamur içindeydi...
  • ankara'nın önemli lezzet duraklarından birisi. kaliteli bir esnaf lokantası. ancak şubeler arası kalite farkı söz konusu. necatibey'deki tercih edilmeli. yemekler leziz. sadece fırın sütlaç yemek için bile gidilir.
  • çetin emeç bulvarı civarında da bir tane olan, bir etli yemek az pilav ve cacığa 15 ytl bayıldığım, hakkında pek hoş hisler beslemediğim ve bir daha asla adım atmamaya karar verdiğim lokanta konuyla ilgili olarak
    (bkz: eşek sikmenin bile bir adabı var)
  • susurlukta garajın hemen yanında vardı bir tane, sanırım şimdi yol üstünde bir yere taşındı.sadece geceleri belli bir saatten sonra açardı (11-12 gibi) ve çorbası bitince sabaha karşı kapatırdı. sarhoşların ve kamyoncuların uğrak yeri olan, alkol, sarımsak kokulu ufacık bir dükkandı ve bir kez içenin bir daha unutamayacağı güzellikte bir çorba yapardı.
  • ankara'da iki tanedir. biri diskapi'da digeri de eskisehir yolu uzerinde medicana'nin yanindadir. ismi uzerine tescilli oldugu icin diger lokantalar dogrudan bu adi kullanamaz ve tescil ettikleri "tarihi" cicek lokantasi gibi logolari tabela olarak kullanirlar. her iki subesi de 7/24 aciktir. ozellikle eskisehir yolundaki subesi gerek tasarim gerekse musteri kalitesi acisindan daha uygundur. garsonlarin gomlek kollarinda gun isimleri yazar, boylece o gomlegi o gun giymis oldugunu anlarsiniz. yemekler konusunda cok bir fikrim yok acikcasi. toplamda iki kez gittim, her ikisinde de corba ve kofte yedim, guzeldi. fiyatlari cok ucuz degil, ama cok pahali da degil. tavsiye edermiyim diye sorarsaniz, ne biliyim lan derim, koca adamsiniz kendi kararinizi verirsiniz.
hesabın var mı? giriş yap