• vardır efendim hayat kıstasının spor, daha daraltılmış çerçevede futbol, olan böyle gereksiz tipler.
    hatta bunlar genelde her spor dalında belirli takımların fanatikleridir aman dikkat
  • ya sen ne diyorsun. ben takimini koluna dovme yaptirip, durmadan takimla ilgili seyler giyip, bayragini odasina asan okul idarecisi gordum. ataninca adimdan once takimimi sormuştu manyak. kalemi, bardagi ve sacma bi suru aksesuari takimla alakaliydi. hala anlamis degilim bu duzeyi..
  • boş adamdır. hiç tasvip etmediğim zıt görüşlere bile sahip olsalar insanlara genelde boş demem. ama sürekli futbol veya başka bir spor hakkında konuşan insan benim nazarımda boştur. bu adamların muhabbetleri de çekilmez. düşünsene adam olayın hiçbir yerinde yok ama gidiyor forma alıyor, gece gündüz takip ediyor, karşı takımı tutana ana avrat sövüyor, kulüp maddi zorluğa girdiğinde yardım yapıyor. şu eylemlerdeki ilkelliği görebiliyor musunuz? tamamen ilkel iç güdüyle hareket ediliyor, bilinç yok. bir grupla beraber var olma eğilimi. futbol takip eden insan birey olmayı başaramamış insandır.
  • türkiye özelinde baştan aşağı danışıklı dövüş olan, siyasilerin yaptıkları türlü türlü ahlaksızlıkların üzerini örtmek için kullandığı paravan olan futbolu hayatının merkezi yapan insandır.
  • futbolu seven insandır. futbol iyidir.
  • futbolu eskiden çok severdim hatta çok üzülürdüm. çocukluğum, beşiktaş'ın travmalarıyla geçti:) şimdi de seviyorum, arada geyiğine konuşurum ama üzülmek ve kızmak gibi aptallıklar yapmıyorum çünkü bu hayatta çok daha önemli meseleler var. ekonomi bitmiş, pahalılık, hastalıklar falan varken böylece aptalca şeyleri dert etmeyin.
  • kuantum fiziğine, simülasyona, sicim teorisine,entropiye kafa yordum sonuç alamadım sonra çerezine futbola vurdum kafayı yapacak bişey yok.
hesabın var mı? giriş yap