• bursa küçük sanayi'de bulunan ayrılmaz ikili. küçük bir mekanda plastik tabaklarda servis edilen edirne ciğeri bugüne kadar yediklerimin en iyisi. dışarıdaki pilavcıdan alınan domatesli, nohutlu pilav ile süper bir kombinasyon oluşturuyor. küçük sanayi'ye yolunuz düşerse kesin denenmeli.
  • arkadaşlarımla bir öğlen kaçamağında keşfettiğimiz ve ultra super lezzette edirne ciğeri/ şahane nohutlu pilavı ile aklımızı başımızdan alan bursa/ küçük sanayi bölgesinde bir yemek dükkanı.
    tabaktaki ciğerleriniz bittiğinde parmaklarınızı yememek için peşinen 1,5 porsiyon söyleyin derim.
    evet mis.
  • sabah 11 itibari ile servise başlayıp, öğleden sonra saat 2-3'e kadar taze ciğer bulabileceğiniz sanayi şahanesi. ciğer seven insanlar için edirne ciğerini bursa'da en iyi yapan yerdir.
  • akif ne ara arif oldu yav
  • yapay değil doğal salaşlığın ne olduğunu görmek için gidilmesi gereken ve birkaç yıldır da adını "ciğerci şaban" yerine "sanayi'nin meşhur ciğercisi" olarak değiştiren mekan. pilavcı arif abimiz ise ilgisi, nezaketi ve samimiyeti ile seyyar pilavcıların hasıdır.
  • bir hafta önce keşfettiğim ciğerci. pilavcıdan haberim yoktu bir daha gidersem bakıcam etrafına.

    ben ciğer sevmem normalde ama bayıldım. pamuk gibi ciğeri mutlaka gidip denemelisiniz. orda servis edilen nohutlu pilavı da çok beğeniliyor. farklı bir tadı var. muhtemelen yarın tekrar gideceğim*.
  • bu tür adamların müşterileri genelde sabit olduğundan, yiyecekleri de lezizdir.
    bu arada, olsa da yesek diyorum.
  • efsane lezzetler sunan ikili. bursaya taşınalı daha çok kısa bir süre olmasına karşın, hemen keşfettiğim ve haftada bir uğradığım mekan. yemek yenilecek yer tavsiyesi için güzel, şık masalar, gösterişli tabak,çatal,kaşıklar, nezih bir müşteri kitlesi bekleyenler için "sakın uğramayın, ağzımızın da tadını bozmayın" önerisini yapabileceğim bir yer. çünkü burada o inanılmaz lezzetli yemeği yerken gayet salaş piknik masalarında, plastik tabak ve çatallarla, ortadan ikiye bölünmüş ekmek servisiyle yemeğiniz geçecek. hıı bir de yediğiniz pilavın parasını pilav servis edilen pilavcının masasına, ciğerinkini ciğerciye, yemek sonu kalabalıktan fırsat bulabilirseniz içtiğiniz çayın parasını da çay ocağına ödeyeceksiniz, burda usül böyle.
hesabın var mı? giriş yap