• sıraselviler'de yeni açılan bir mekan. hiç huyum olmamasına rağmen, bir mekanın ilk entry'sini girmekteki amacım reklamlarını yapmak, kendilerini sözlüğe tanıtmak değil, daha kurulurken takındıkları tavrı en azından sözlük ölçeğinde kalıcılaştırmaktır. umarım kanzuk'un arkadaşı filan değildir sahibi de, entry burada olabildiğince uzun durur.

    cihangir çevresinde ve dolayısıyla "entel" camiaya yönelik bu işletmenin şimdilik en önemli özelliği, muhtemelen "olm buralara enteller takılıyor, şu duvarlara resim yaptıralım ki hitap etmeyi düşündüğümüz müşteri kitlesiyle aramızda bir gönüldaşlık olduğu belli olsun" zihniyetiyle yaptırdıkları resimlerin paralarını vermemeleridir. aslında tüm süreci ayrıntılarıyla anlatıp, verilen sözleri, takınılan tavırları tek tek saymak lazım ama üşeniyorum. sadece şu kadarını belirtmek isterim ki, tüm eskizlerini onayladığınız, yapımı süresince (10 gün kadar) gelişim aşamalarını takip ettiğiniz, 24 metrekarelik bir resme sonradan "ben bunu beğenmediğim, parasını da ödemiyorum" diyemezsiniz. bunu yaptığınız takdirde, yaptığınız iş terbiyesizlik olur. buna karşılık size "madem beğenmediniz izin verin kapatayım, işim burada sergileniyor olmasın" diyen ressama "hayır o orada duracak, sana para vermediğimi kanıtlayamazsın, zorla kapatmaya çalışırsan da hakkında "gasptan" suç duyurusunda bulunurum" derseniz iş terbiyesizliği de geçer, fezaya ulaşır. bir şekilde acemilik etmiş ve sözleşme imzalamadan o resmi tamamlamış ressamın acemiliğinden yararlanıp koskoca (duvarın tamamı işte) resmi bedavaya getirmeye çalışmanın adını, okuyan, buraya bir şekilde bakanlar koysun.

    biliyorum ki, en geç birkaç ay içinde bu başlığa girip "ay mojitosuna hayran oldum, bundan sonra mekanımız belli oldu :p :)" yazarak bir ticari işletme üzerinden kimlik kurmaya çalışan dingiller olacaktır. o dingillere üzerinden kimlik kurduğunuz işletme budur demek istiyor ve mekanımıza da hayırlı muvaffakiyetler diliyorum.
  • olaylara bakınca benim için daha gitmeden bitmiş mekandır. zira onu yapan içkinize yemeğinize de tükürür.
  • emeğe saygının ne hale geldiğini gösteren kötü bir örnek..
  • tavırları bir türkiye klasiğidir.

    ressam heykeltraş gece gelip camını indirmez nasıl olsa, sıkıysa sözleşme yapmadığı alçıpan ustasına yapsın bunu.

    bu memlekette, zarar verme ihtimaliniz yoksa, kimsecikler size emeğinizi ö-de-mez!
  • tam aksine gidilip, hatta zirve düzenleyip hayvanlar gibi yiyip içtikten sonra, "biz yediklerimizi beğenmedik" denip beş kuruş para vermeden çıkılması gereken mekandır.

    en kısa sürede batasıcalar.
  • ahahaha ismine yarıldığım mekan.

    colin kazım hatta ersen martin bile daha bir uyumlu geliyor kulağa.
  • bir an önce batması gereken süper mekan.
  • kodamanların çıtır avına çıktığı, mojitosu az romlu bol şekerli tatsız tutsuz bi mekan.
  • ilk okuduğumda çok şaşırdığım ama capsleri görünce hak verdiğim mohitocu

    işte eskiz: http://upload.wikimedia.org/…dán_(miguel_ángel).jpg
    işte çalışma: https://pbs.twimg.com/media/afxiszkcqaajksw.jpg

    karar sizin.

    zöge: şakaydı amk,
hesabın var mı? giriş yap