• kutlu dogum haftasinin oznesi. kendisinin varliginin insanliga guc kattigi su goturmez bir gercek. aldigi her nefes adeta koca bir sbt :(
  • bazı adamlar vardır, herkesin hayatında vardır, bir anda belirir ve sonra değişilmezin olur. günler geçtikçe onu kıskanmaya başlarsın. aynı bir kadını kıskanmak gibi değil belki ama kıskanırsın da hani. bir muhabbete girer kıskanırsın. birisiyle pes oynamaya gider, kıskanırsın. lan bu adam her gün arardı, aramaz oldu acaba bi hata mı ettik dersin. sonra fark edersin ki bu adamda vefasızlık olmaz. sahte, şov, yalan duygu olmaz. bir anda belirip seni bulmuş olması hiç bir anda seni yüz üstü bırakmayacağı anlamına gelir, bunu fark edersin. o an geriye yaslanıp fona ahmet kaya - tutuşur dizelerim'i de koyup o müziğin girişiyle birlikte sana ilk ''başkan bu şarkı var ya bu şarkı...'' deyişini hatırladıkça ne yapar ne eder daha rahat düşünürsün, düşünmeni geliştirmiştir bu adam. twitter'da yazıları dilden dile dolaştıkça kendin gibi sevinirsin. bir müzik başlangıcıyla aklına giren bir adamın varlığıyla huzur bulduğun, her an küfrettiğin hayatta niye var olduğunu anımsarsın. zaten halı sahaya aek- dellas formasıyla gelecek bir adam hasretinin üzerine sana yeni düşünceler empoze eden, daha doğrusu şekillenmemiş düşüncelerinin pakedini hazırlamaya gelmiş birine sahip olmanın verdiği güvenle uyanılan sabahlardaki ilk sigara özleminin artmasını da buna yormak gerek. kendinle tanıştın çünkü. evet bu, kendinle tanıştın.

    kendine sahip oldun... kendine dışardan bakmak gibi bu adam.
  • eski gücünde değil :(
  • halil sezai vol.2.

    onu da onu seveni de sevmiyorum. unfarow pls :(
  • yazdığı anıların ardından modern dünyanın muallim naci'si olmuştur. 1, 2 .

    twitter'a o kadar fazla ki :(
  • çocukluk gibi çocukluk yaşamış adam. yazdığı çocukluk anılarından sonra emrah serbes kalemi kağıdı bıraksın.
  • her sabah, geceleri attığı tivitleri okumadan güne başlayamadığım adam. evet, adam kelimesi başlı başına cihat akbel'i tanımlamak için söylenmiştir.
  • beşevler sanayisporu yakından takip etmemizi sağlayan hem eğlenceli hem içler acısı insan. hikayeleride kısa ama hoştur.
  • tivitır'da sadece 5 adam takip ediyo olsaydım kendisini o 5 adam içine dahil ederdim.
hesabın var mı? giriş yap