• amerikalı yazar lyle kessler'in kaleme aldığı dramatik eser... sistem içinde, ayakta kalmaya çalışan üç yetimin başından geçen olayların anlatıldığı eserde aynı zamanda vaad edilen amerikan rüyası çok dramatik bir üslüpla eleştrilmiştir.
    ılkokul yıllarımın son çeyreğinde izlediğim tiyatro versiyonu bulunduğu yerde izlenmelidir..
  • istanbul'da gencay gürün tiyatrosunun, gencay gürün rejisiyle 8 kasım'da premierini yapacağı oyun. 2 yetim kardeş olan treat ve phillip´in philadephia´daki evlerinde geçen oyunun çok iyi yazılmış satır aralarında mesaj dolu olun bir tiyatro eseri... cüneyt türel, serhan arslan ve ömer akgüllü oynayacakmış. broadway versiyonunda cüneyt türel'in oynayacağı rolü, al pacino oynamıştı diye hatırlıyorum. yakışır cüneyt türel'e de...
  • 1992'de istanbul devlet tiyatrosunun sahnelediği, hazım körmükçü , yıldıray şahinler ve kamran usluer 'in rol aldıkları oyundur. o kadar müthiş bir oyundu ki izlediğim yıllar sonra henüz 16 yaşımda izlediğim bu oyun dün gibi aklımda. özellikle hazım körmükçü'ye inanamamıştım. o nasıl bir oyunculuk nasıl bir dinamizmdi. kendisi için de bu oyunun özel olduğunu bilsem ne mutlu olurdum. benim 18 sene sonra bu oyunu dün gibi hatırlamamda rolü diğer müthiş oyunculardan daha çoktur. keşke bir kere daha izlesem ama mümkün değil.
  • 20 sene once cocukken izlememe ragmen halen aklimda olan tiyatro oyunudur
  • erzurum devlet tiyatrosu tarafından 24 ocak 2013 tarihinde sahnelenmeye başlanacak oyun.
  • bu akşam izlediğim ve çok beğendiğim oyun. seyirci bu yıl erzurum devlet tiyatrosu sahnesinde ilk kez bu kadar eğlendi sanırım. ama dram yönü de güçlüydü oyunun... oyuncular isteselerdi bir beş dakika daha alkışlanırdılar. oyunculuklara ise yorum yapmıyorum, çarpılmaya niyetim yok.
  • 4-5-6 nisan 2013 tarihlerinde erzurum dt oyuncuları tarafından trabzon dt haluk ongan sahnesinde sahnelenecek.
  • 2 sene önce erzurum devlet tiyatrosu' nda izlemiştim. oyunculuklar süperdi fakat metin çok bayıktı. şimdi de ayın 28'ine kadar bilkent üniversitesi tiyatro salonunda sahnelenecekmiş. kitap baskısında the new york times'ın sikindirik övgülerinden var, bu metin hakkında size bilgi verebilir.
hesabın var mı? giriş yap