• (bkz: cumer)
  • cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi'nin kısacası.

    bimer olur da cimer olmaz mı!?

    başbakan'a sorulur da, cumhurbaşkanı'na sorulmaz mı?

    aksine en çok ona soracaksınız!
    en çok ona...
  • 2000-3000 karakterlik derdimi 1000 karaktere sığdırmamı bekleyen iletişim merkezi.
    maalesef, sığmadı...
  • bugün bir devlet memuru tarafından şikayet edilmekle tehdit edildiğim iletişim merkezi.

    girdinin buradan sonraki kısmı yarın bir gün hakkımda bir şikayet olursa tarihe not düşülmesi için yazılmıştır.

    devlet memuru iş ile ilgili bir konuda bizim yalan söylediğimizi iddia etti. bende kendisine yalan söylemediğimizin kanıtı olan e postaların resimlerini gönderdim.
    daha sonra bu e postaların montaj olduğunu iddia etti. bende iftira atmanın suç olduğunu belirterek şikayetçi olacağımı belirttim.
    kendileri bu cümlenin üzerine isterse cumhurbaşkanı gelsin bana vız gelir gibi bir cümle kurdu. bende siyasi gücüne güvenen bu devlet memurunun , ülkenin cumhurbaşkanına böyle bir laf edemeyeceğini * belirtip telefonu kapattım.

    kendisi benim cumhurbaşkanını kullandığımı iddia ederek beni şikayet edeceğini mesaj ile belirtti. şimdi yarın bir gün hakkımda bir şikayet olursa , bu iletişim merkezinin gerçekten vatandaşlar için mi yoksa cumhurbaşkanını bile hor gören ve siyasi görüş olarak cumhurbaşkanı ile aynı görüşe sahip olduğunu iddia eden , hatta etrafa tehdit yağdıran sözde devlet memuruna yaramak için olup olmadığını görmüş olacağız.

    edit ; imla.
  • ispiyon mekanizması haline dönüşmüş bimer'in işe yarayabilen alternatifidir.

    bimer "falanca şahıs seni şikayet etmiş, ahan şikayet de bu, gerekeni yap" derken,

    cimer "hemen ilgileniyoruz" deyip en azından başından sallamaktadır.

    cimere yaptığınız şikayet ne kadar kısa olursa, danışmanlarının erdoğan'a ciddi ciddi bu şikayeti iletme şansı artar. çünkü günde random 5-10 tanesini okuyorlar. özellikle kısa olanları seçiyorlar. bu da benden size kıyak olsun
  • bimer'in yeni adresi. değişen hükümet sistemi ile birlikte iletilerimizi artık sadece cimer'e ileteceğiz.

    https://www.cimer.gov.tr/
  • 24 haziran 2018 cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra türkiye cumhuriyetinde rejim değişmiştir. başbakanlık iletişim merkezi anlamına gelen bimer ise cumhurbaşkanlığı iletişim merkezi olan cimere evrilmiş, şimdiye kadarki başvurularımız ve cevapları olduğu gibi cimer'e aktarılmıştır.

    daha evvel bimerin nasıl kullanıldığını anlattığım şu yazı ise cimer için de aynen geçerlidir. (bkz: #66820073) buradaki adımları takip edip birkaç dakikanızı harcayarak istediğiniz konuda istek, ihbar, şikayetlerinizi yüce cumhurbaşkanlığı makamına iletebilir, bilgi edinme başvurusu yapabilirsiniz. elbette bir hukuk devletinde yaşamadığımız için kimse başvurunuza hukuka uygun bir cevap verileceğini, adaletin tecelli edeceğini garanti edemez. hatta ben şahsen başvurularımızı birilerinin okuduğundan bile şüpheliyim. yazılımcı bir arkadaşa gelen cevapları gösterdim, "bunu yazan memursa maaş ödemeye gerek yok, iki satır kodla ben bu işi hallederim" dedi. neyse işte, siz yine de şansınızı deneyin tabi. neticede burayı okuduğunuza göre arkası sağlam biri değilsiniz ki hakkınızı hukuk yoluyla aramaya niyetlenmişsiniz, belli ki başka şansınız yok. adalet arayışınızda bol şanslar diler, aydınlık yarınlarda buluşuncaya kadar aklınızı kaçırmamanızı ümit ederim efendim.*
  • nasıl bir ülkeyiz, alın size özeti.

    kurumların çalışması için cimer'e şikayette bulunuyoruz. onlar da kuruma yazı göndeiyor, şöyle bir sorun varmış, ne iş?

    ulan bu insanları kurumu şikayet etme safhasına neden getiriyorzunuz? bir de bu kurum çalışanları trip de atar. bizi neden şikayet ettiniz diye.

    ülkenin en hücreleri bile kanserli...
hesabın var mı? giriş yap