• bugüne kadar kaynağı belli olmayan çin astrolojisi, adeta tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başarıyor. çin astrolojisi, 12 burçtan oluşuyor. 12 farklı hayvan adı taşıyan bu burçların, neden bu şekilde adlandırıldıklarını kimse tam olarak bilmiyor. bir efsaneye göre bir yılbaşında, buddha bütün hayvanları sarayına çağırmış. maalesef, buddha’nın huzuruna sadece 12 hayvan çıkmış. saraya adımını atan fareden sonra, öküz, kaplan, tavşan, ejderha, yılan, at, keçi, maymun, horoz, köpek ve son olarak da domuz gelmiş. bu hayvanları ödüllendirmek için de buddha, bir yılı 12’ye bölerek, her bir döneme bu hayvanlardan birinin adını vermeye karar vermiş. böylece, insanlar bu hayvanların özeliklerini taşımaya başlamışlardır.

    bu burç sistemine göre ben atım yani burcum at burcu. bu burca göre, serüvenci, gözü pek, güler yüzlü ve toplumcuymuşum.

    efendim sizlerde çin astrolojisine göre hangi burçtan olduğunuzu ve özeliklerinizi öğrenmek istiyorsanız buyurun size link.
  • adi olur. kalitesiz olur.****
  • az önce bir yazardan buna göre bugünün doğum günüm olduğunu öğrendiğim fal çeşidi. yanlış anlamadıysam burcumun özellikleri arasında allahsızlık da varmış.
hesabın var mı? giriş yap