• toplam 405 kişilik, birinci ve ikinci salonunda 106, üçüncü salonu 110 ve dördüncü salonu 83 kişilik beyoğlu'nun 13.* sinema salonu. yer göstericinin bahşiş kabul etmediği*, ücretsiz playstation 2 oynanabilecek, salonlarında hala yeni koltukların kokusu bulunan mekan...
  • yeşilçamın eski yapımcılarından dilbazlar ailesinin sahibi oldugu mekan. 2 salonda avrupa , iki salonda hollywood filmleri gösterime giriyor. fal bakılıyor, tarot falı bakılıyor, yeni izleyicilere ücretsiz nargile - cay - kahve ikram ediliyor, ps2 oynanıyor, fiziksel engelliler icin asansör bulunuyor. istiklal caddesi ayhan ışık sokaktaki mekanda mısır ve kola ikilisi ucuz.
  • son yaptigim gozlemlere gore playstation 2 parali olmus,yer gosterici bahsis kabul ediyor,fiyatlar makul,kahvenizi kirmizi nescafe kupasiyla veriyorlar ve bunu salona sokabiliyorsunuz.
  • film oncesi ve 10 dakikalik aralarda "alaska frigocunuz geldiiii, evet vaa mi isteyen, bak alaska frigocunuz gidiyo ama, gittiiiiiiii" seklinde gayet yumusakca konusan ve fatih urek yakini olmasi muhtemel saticisi olan beyoglundaki sinema.
  • ne zaman gitsem bir sorunla karşılaştığım(ses ve görüntü bozuklukları),en son komedi filmleri festivalinde son bir şans daha verdiğim ama bunu da büyük bir başarıyla katletmeyi başaran sinema salonu...ladykillers'ın ilk 20 dakikasından sonra film ters oynamaya başladı,5 dakika buna müdahale edilmedi,edildikten sonra yarım saat düzeltemediler.düzelttiklerinde ise filmi baştan başlattılar ve biz buna tepki gösterdiğimizde "büyütmenize gerek yok"diyebildiler.güzelim filmi sinir harbine çevirdiler ne yazık ki *
  • matinelerin birbirine cok yakın olduğu yer göstericinin, filme girmek için 7 dakika kala ayağa kalkan birine "azcık bekleyin film bitecek 5 dakkaya alıcaz" şeklinde cevap verdiği, bir ailenin işlettiği izlemini uyandıran mekan. avrupa filmlerine yer vermesi, tenha ve diğer sinemalardan ucuz olması tercih sebebidir.
  • inatla türsak'ın festivallerinde filmlerinin çoğunu göstermesi için anlaştığı,işi bilmeyen personele sahip kötü sinema salonu *
  • hoşgelmek seremonisiyle karşılayan hissi bir çalışan grubu var. festival filmleri oynatıyorlar, kendileri festival yaratma amacındalar, çay ikramı bile var ama nerde kalite nerde kalite yani...
  • ses yalıtımı problemi olan sinemadır.
    yan tarafta düğün salonu mu, bar mı var anlayamadık ama filmin sesi kadar müzik sesi dinledik bir ara.
    bir de katlar arasındaki merdiven kapılarını açık bırakıyorlar. siz film seyrederken arkanızdaki kapının ordan geçen insanların bütün adımlarını ve muhabbetlerini dinliyorsunuz.
    gerçi 6 kişi için film oynatmaları kayda değerdi. fitaş gibi para basan büyük sinemalardansa şans tanınması gereken bir sinema olduğu düşünülebilir.
  • lemony snicket s a series of unfortunate eventsi altyazılı gösterdiği için ilk defa gittiğim ve fakat filmin ikinci yarısındaki düğün sahnesinde birden türkçe dublaj üzerine türkçe altyazı gösterime geçen ve film keyfimizi bütünüyle kaçıran sinema.

    yine de hakkını verelim en azından diğer pek çok sinemanın aksine jenerik akmaya başlar başlamaz filmi kesip ışıları açarak salonu boşaltmadılar. bunu sevin okyay'ın izleyiciler arasında olmasına da borçlu olabiliriz elbette.

    ether'den gelen düzeltme: ilk gösterim kopyaları bu şekilde hatalı basılmış fakat dağıtımcı yeni kopyalar hazırlanıncaya kadar filmi duyurulan günde vizyona sokmak için salonları hatalı kopya oynatmaya zorlamış. sinema majestik'i de haksız yere suçlamışım. türkiye gerçekleri...
hesabın var mı? giriş yap