• katıldığım önerme.

    imax'i seven ve 3d film izlemeyi pek fazla sevmeyen bir insan olarak her filmle ilgili böyle bir alternatifin olması gerektiği düşüncesindeyim.

    hele abartılmış bir 3d yaftası varsa durum daha fena..
  • tamamen para odaklı çalışan bir şirketin verdiği hizmete karşı yapıldığı için çok dikkate alınmayacak serzeniş. adam 3d gözlük karını bile bırakmak istemez öyle bir şark akıllısı onlar.
  • katıldığım önerme. oğlumu sinemaya götüremiyorum. film esnasında gözlük takmak istemiyor. sebebi başının dönmesi. bence de 2d de hiçbirşey kaybetmeyiz özellikle de imax olursa.
  • cinemaximum imax için gözlük satmıyor diye biliyorum. imax gözlükleri farklı ve sinemaya girerken kenardan alıp çıkarken bırakıyorsunuz. tahminlerime göre aynı filmin hem 2d hem de 3d versiyonunu satın almak ekstra bir maliyet doğuruyor olabilir.
  • bana kalırsa tüm filmler 2d olsun. 3d furyası başladı başlayalı sinema zevkinin içine edildi. kim niye sever anlam da veremiyorum. karanlık, saçma sapan görsellerle film izlemeye çalışıyoruz. gözlüğün kirlenmesi, buğulanması bambaşka bir sorun.
  • kesinlikle katılıyorum bitsin bu ucuz yavanlık artık. sikindirik bir gözlükle ''üzerime geliyor gibi'' kadar dandik bir şey yok. gözlük temizle, açını düzelt... daha dün film izledim gözlerim yoruldu resmen. salonlar bile 3d - 3d sürekli izleyeceğim film 2d görünce memleketine kavuşan huskylere dönüyorum mutluluktan.
  • imax iyi fakat 3d tamamen baş ağrısı yapan birşey o gözlüğü hiç takmak istemiyorum.
  • üst edit 3: öpüştük anlaştık.

    üst edit2: asşdklasldkş hiçbir entry'min screenshot'ı alınmamıştı silerim diye. silmem silmem, direkt entry linki ver. ahahah bu ne be. tartışma konusuna bak, yarattığı sinire bak. bir yerlerde bir dengesizlik var ama hayrolsun.

    üst edit: yanlış okumuşum, biri 3d, biri 2d olsun demiş. kendi adıma özür dilerim, bunu düzelteyim.

    ha ama pixelsandfrequencies'in attığı iki mesajı doğru okudum bak. onda da haklı düzeltmesini küfürlerle bezeyerek batırmasaymış iyiymiş. neyse sağlık olsun, insan gibi yazsa cevap verirdim de, şuan bu kadar sinirlenmiş olmasına biraz gülüp anca bu düzeltmeyi yapacağım. entry de ibret olarak kalsın. düzgün okuyaydım. ama nasıl olsa "komple 3d kalksın" diyen ticari dehalar mevcut, onlar üstüne alınabilir.
    -----
    bak bak, neymiş "1 seans 3d, gerisi 2d" olacakmış. niçin? bu müthiş fikri bulan kişi böyle tercih ediyor çünkü.

    - ama ben o tek seansın olduğu saatte gelemiyorum?
    + bana ne siktir git 3d-sevici hain.

    3d filmler 2d de vizyona girsin kendi başına makul iken sonunda batırmasaymış iyiymiş.

    niçin filmler sadece 3d geliyor söyleyeyim. "sadece 2d gelsin" diyen kafaya sahip olan sen nasıl bencil düşünüyorsan, 3d kararını veren de öyle düşünüyor da ondan.

    ha ben 3d varken kalkıp 2d izlemem, o ayrı.

    bir de neymiş para odaklı çalıştığından yapmazmış cinemaximum. ulan imax'e gitmemiş, konuşuyor belli ki. imax'te gözlüklere para vermiyorsun ki? zaten oyulacağını oyulmuşken biletin kendisine.

    ay ilahi çocuklar ya. cinemaximum 1, vodafone 2, düzenli hizmet aldığımda illaki sinirimi tepeme çıkartan iki firma. daha yeni biletimi haber vermeden iptal eden hıyar bir kurum bu. ve bana bunları savundurttunuz.

    bir de herkes piyasa araştırmacısı asdşfj.

    - bu talebe kulak ver cinemaximum.
    + hangi talebe, her ay binlerce lira verip yaptığımız müşteri memnuniyeti araştırmalarından çıkan talep mi?
    - hayır.
    + hangisi?
    - sözlükteki 7 entry.

    ne olur son kullanıcıya hizmet veren bir firmada işe girin, kararlar nasıl veriliyor anlayın. ondan sonra fikriniz değişir demiyorum ama en azından gudik gudik taleplerde bulunmazsınız.
  • 3d filmi 2d gösteren gözlük ile çözülebilecek sorun.
hesabın var mı? giriş yap