• hatalı bir satış stratejisidir. tam olarak emin olmasam da, sanırım tüm sinemaların olduğu yerde, bir adet market mevcut. yani yaklaşık 2 dakika yürüyerek, maksimum 1 liraya alınacak suyun yerine, küçük boy ve susamış insana yetmeyecek miktardaki suyu 4 liraya almaz kimse.

    alternatifinin olmadığı yerlerde, kazıklama mantığını yine bir nebze anlıyorum. örneğin havaalanları, ucuz satan hiç bir yer yok. ama bu cinemaximum işletmesinin fiyatlarını kim belirliyorsa, özel üniversite mezunu, zorla mezun olmuş, okuldan bir şey anlamamış birisi olduğunu anlamak hiç zor değil. keşke torpille falan adam almasaydınız.

    kar maksimizasyonu nedir? bunu bilen birini işe almanızı tavsiye ediyorum.

    edit: cinemaximum’a gitme diyen parlak zekalı arkadaşlar var, adamlar neredeyse tekel vaziyette. sinemaya gideceğim diye bir sürü yol derdi çekip, aracıma park yeri aramak daha zoruma gidiyor.

    aynı zamanda bilet parasına laf edenler var, ilk seanslar 7 lira, migrostan 20 liralık alışveriş yaparsanız, tüm seanslar 10 lira. daha ucuza sinema mı var?

    anlıyorum, dikkat çekmek için yazıyorsunuz. anlıyorum farklı olma çabası falan, yaşlar ufak. ama bu yaptığınız, mantıklı bir argüman geliştirirseniz başarılı olur. bu şekilde safi saçmalık.
  • üstteki entry gibi, sadece 30 mt yürüyerek 1.5 tl ye alıyoruz. 1.5 tl olmasının sebebi de yine avm içinde bir yer olması. kira maliyeti vs gibi nedenlerden dolayı pahalıya satıyor o da. 1 ay önce yine 1 liraydı yoksa. yine aynı şekilde mısır menülerini 28 liraya satmasının da hiç bir manası yok. zaten oraya doldurma kola koymuşsun. yap 7-8 lira herkes alsın. orta boy menünün 15 lira olmasına ne gerek var? sen zaten sinema biletini satıyorsun. yemek satıyor bana sanki.
  • tuvalleten içilerek çözülebilecek sorun.
  • karsiligi 1€ bile olmayan durum. tam olarak 0,884864729 euro'dur degeri. bedava ayol.
  • ana sponsor iş bankası olduğundan ses çıkarmamanız gereken bir durum (muş).
  • 'bkz' kazık

    hayır bizi neden avm içinde migros carrefour a alışveriş yapmaya zorluyorlarki oradan alacağız atacağız çantaya cips.kola,su sonra sinema bakkalı iş yapmıyor. yapmaz yapamaz o fiyatlara biraz düşünün arkadaş iyice uçtuk
  • sadece su pahalı değil.

    soda, dondurma, başka içecekler ya da insanın canının çekebileceği herhangi bir şey. mısırdaki inanılmaz fiyattan bahsetmiyorum bile ki sanırım cinemaximum mısırdan, sinema biletinden daha çok para kazanıyordur.

    halbuki fiyatlar biraz uygun olsa milleti alt kattaki markete gitme zahmetinden kurtaracaklar. ama sanırım 4 liraya 1 adet su satmayı, 1 liradan 10 tane satmaya tercih ediyorlar.
  • dubai'de küçük bir suya 17 aed verdikten sonra bedavaymış gibi gelen su.

    mekanların fiyat politikası niye eleştirilir anlamam. alan memnun satan memnun. sana pahalı geliyorsa daha uygun yerlere gideceksin.
  • işin şöyle de bir ilginç yanı var ki o sular sinema salonuna reklam amaçlı bedava verilmektedir. çalışan yakınım var. kesin bilgi yayalım!

    yani 0 tl maliyetle aldığını 4 tlye satarak yüzde sittirilyon kar yapıyorlar.

    işin çözümü, avmdeki carrefour, real, migros, kiler, kipa vs ne varsa oradan alıp çantanızda içeri sokmak.
  • kimse sabrımızı test etmeye kalkmasın. eyyy cinemaximum sen kimsin ya? sırt çantası taşımayı da biz biliriz, biz!
hesabın var mı? giriş yap