• malum kısıtlama nedeniyle aslında "kızınıza üç harifliler musallat olmuş diyip kız ile evlenen adam"
    gene bir müge anlı klasiği.haber linki

    adam bioenerji uzmanı...yani türkçesi cinci.
    kızın ailesine demiş ki, cinler musallat olmuş öldürecekler kızınızı...üniversiteye göndermeyin...aile göndermemiş.
    sonra kızın ailesine demiş ki " 4 ay biri ile evli olması lazım yoksa cinler öldürecek kızı...benimle nikah kıysın toplan 4 ay göstermelik sonra boşanırız. aile hemen bastırmış nikahı."
    kız şimdi hamileymiş.

    bu dönemde cinlere inanmak vs'yi geçtim kızı sorgusuz sualsiz verirsen birine daha ne olacaktı.
  • bioenerji uzmanı

    memleketin insanından bir cacık olmayacağını tekrar tekrar gösteren dumurluk ayranı...yok susurluk...yok lan haber haber !!!
  • kızın sevgilisi olduğunu düşündüğüm adam. kızla anlaşıp bir dolap çevirmişler sanki. belki düğün dernek masrafıyla uğraşmak istemediler, belki aile kız okusun istiyordu, kızın o işlerde gözü yoktu. telefonla bağlanınca kız demiş zaten "ben onlara belirttim çok öncesinden beri onu sevdiğimi. silah zoruyla tutulmuyorum, kendi rızamla buradayım." diye. benim gördüğüm kadarıyla alan razı satan razı, kız reşit. güzel bir dalavere ile saçma seremonileri atlatıp vuslata ermişler gibi duruyor.
  • bir kaç sene önce de çakralarınızı açayım ayağına kadınları sıradan geçen bir yoga uzmanı vardı. onun da hedef kitlesi sosyetik ablalardı. bu da tam tersi, eğitim düzeyi ve sosyo-ekonomik düzeyi düşük kitleyi ayartma temalı. sonuç olarak hepsi de aynı. bu insanlarda akılsızlık bazen eğitim ile de alakalı olmuyor. aptal her yerde, her koşulda yine aptal.
  • böylesine cehalet, tebrikler. bu kadarı da nasıl oluyor anlamıyorum beynim almıyor.
  • cin olmadan kıza çakmak !
hesabın var mı? giriş yap