• bir çok sözlük erkeğinin rüyası.

    bu eyleme umut bağlayan erkekler genelde üç yol deniyorlar;

    1- kendini övme: aptal olanı zaten açık açık yazıyor onu geç, akıllı geçineni satır aralarına sıkıştırıyor önemli noktaları. kız arkadaşlarının rahatsızlığı olan büyük penisini işaret ediyor, ya da geç boşalmasının yarattığı sorunlardan. öyle püf noktalara koyuyor ki, ilk okunuşta anlaşılmasın.

    2- kendine kızma: "lanet olsun ki bağlanamıyorum, sadece tek gecelik ilişkiler yaşıyorum" şeklinde örneklenebilir. ya da kız arkadaşlarına güvenemez, cinsellik için birlikte olduklarını düşünür üzülür.

    3- genel konularda fikir beyan etme: işte bu benim favorim. "bekaret benim için önemli değil, kadın da cinsel hayatını yaşamalı" en yaygın kullanılanı herhalde. kürtaj ile ilgili yenilikçi fikir beyan edilebilir şimdi moda tavsiye ederim.

    özellikle üçüncü gruptaki entryleri okuyunca emin olun bir sıcak basıyor bana, yerimde duramıyorum. ya bir cam açıyorum evdeysem soğuk bir duş alıyorum. nefes alış verişimi ayarlar ayarlamaz da entry sahibine bana hissetirdiklerini mesaj olarak gönderip arkadaşlık teklifinde bulunuyorum.
  • kızıp gürlemenin alemi yok. bunun yapıldığını hepimiz biliyoruz. (bkz: hatunların düzgün adam yerine piç adam tercihi) diye bir gerçek var en nihayetinde. bu tarz entry yazan, bu konularda bloglar açan adamlarla yatmak için kendisini paralıyor hatunlar. paralıyorsunuz. çünkü marjinal özentisi insanlarsınız.

    sorsak hepiniz kendini öven insandan nefret edersiniz; ama kendi deneyimlerinden de biliyorum ki sizinle yatmanın yolu bu maddenin uygulanmasıyla başlıyor.

    kendine kızan adamdan da nefret ediyorsunuz sorsak. yine durum böyle değil. kendini sorgulayan, kızan, bohem bir insan kadar vermek istediğiniz kimse olamaz sizin. bunu da çok iyi biliyorum. siz de biliyorsunuz.

    mesaj atma konusunda da yine yalancısınız. ne kadınlar tanıdım anlatsam inanamazsınız (en tav olduğunuz cümlelerden biri de budur. çok "kadın" tanıdım. bu cümleyi kuran erkek görmeyin. peşinden ayrılmazsınız.) atıyorsunuz mesaj, hem de ne mesajlar.

    sahtekar olmayı bırakın artık. ınanmıyor kimse.
hesabın var mı? giriş yap