• var olun vallahi.

    sadece 112 gram çük boy olan çerazza cipsi almak isterken 5 dakika düşündüm. belki daha fazla. midem bi tuhaf oldu. baya kötü hissettim.

    nedeni tam olarak çük boy cipsin 4.50 tl olması idi.

    teşekkürler yeni türkiye..

    2 adet aldım. 9 tl. yedim bitti. bok gibi hissediyorum.

    adamlar bizi düşünüyormuş lan :/
  • aynı şekilde, ülkedeki herkes, öyle ya da böyle - düşünmeye - başlamışsa bir nebze umut var demektir.
  • yurt disinda icinde 30 kucuk paket olan cipsleri 2 birim para alirken, pringleslari 0.5 birim paraya alirken tr'de cips yemek yakinda lukse girecektir.(bkz: her konuya yurt disini ornek veren tip)

    tanzim satistan patates alarak kendiniz daha ucuza anne cipsi yapabilirsiniz.
  • bimdeki çakma piringıls'a aşığım. onu bile o kadar yükseğe çektiler ki sadece ayda bir falan alıyoruz. o da paraya tamamen kıyıp bostanlıda günbatımına karşı iki bira açmışken.

    patatestir, bakliyattır, ettir o mevzulara girmiyorum zaten.

    gençliğimizi bitirdiniz, okeye dönüyorsunuz. bunun öteki tarafı da var. kahretsin ki oraya kaldı hesabımız.
  • en ucuz cipsler 4 lira olmus kalkip o 4 lirayi daha verimli nasil kullanabilecegini dusundugun o 5 dakika icinde cips almamayi hatta ac kalman gerektigini savunursun ve eve elin bos donersin
  • pek atıştırmalık yiyen birisi değilim, geçenlerde iş yerinden bir arkadaş eti'nin bir atıştırmalığını almış, 1 paket yedim gayet güzel gong'un cips hali gibi birşey.

    geçen markette görünce kendim de almak istedim, bir baktım 2.5tl fiyat var. 50 gramlık bir atıştırmalık nasıl 2.5 tl olur hayret ettim ve almadım tabi ki. arkadaş 50 gram et 2.5 tl bu ülkede
  • vallahi de cem uzan’ı özledik. bir daha gel mavi gözlü koca reyiz, sabah sabah kuyruklara diz bizi.
  • aaaa ben buu .
    başlığı okuyunca direkt bu tepkiyi verdim .

    yurtdışındayken alışveris yaparken mutlaka cips de eklerdim. orada büyük boy olanlar 55 cent gibi bir şeydi.

    aralık ayının sonunda türkiye' ye döndüm , arkadaşlarla toplandık içki falan alıyoruz , dedik atıştırmalık bir şeylerde olsun . cips reyonuna yönelmemle şok geçirmem bir oldu. orta boy olan cipsler 4-5 lira , ek olarak da gramajı düşürülmüştü. dedim yuh yazık günah , arkadaşlarımsa ee yeni türkiye kızıımm diye beni teselli ettiler .

    ne mi yapıyorum artık cips yemiyorum zaten az yağlı sade patates cipsi bulamıyorum , normalini de yemiyorum .
  • pringles 12 tl lan. indirimde 9.5 tl’ye aldım. ara sıra kemirmeyi sevdiğim bir şeydir sade olanı. araba sürerken de baya etkili bir uyku açma ve aburcubur kendisi. 2017 yılında bunu 5.5 tl’ye alabiliyormuşuz. nerden biliyorum. arkadaşım da kardeşim de benzer bilgiyi verdi. hatta arkadaşım gelirken pringles al demiştim 4 tane alıp gelmiştin ruh hastası diye devam etti.

    sağlık açısından ben çok sağlıklı şeyler yerim ve bu kimseyi ilgilendiren bir durum değil ama pringles kemirmeyi de seviyorum. oooo yaaaa ne kadar güzel oldu 12 tl’ye çıktı artık cips yemeyin demek de bakın şunu diyeyim şahane bir kafadır. madem bu kadar sağlıklı yaşamaya meraklıydık bu zıkkım neden 2 sene önce yarısından az fiyata satılıyordu?
  • yüksek yağ oranı sebebi ile ağzıma sürmem.

    300 ml hacmindeki ayrana havuzun kantininde 3 tl vermemek için kampüs dışındaki markete yürüyorum.
hesabın var mı? giriş yap