• seattle'in bagrindan kopup gelmis bir vodvil, dark cabaret toplulugu.
    birbirinden eglenceli bu 12 kisinin birlikteligi, akrobat kiz ve aslan terbiyecisinin aski kadar renkli. bir de opera serpmisler aralara hafiften.
    her gruba nasip olmayacak guzellikteki debutlari gallimaufry icin soyleyebilecegim oncelikli sey ise; gercekten eglenceliler.

    stumbleupon sayfalarinin ilgi alani bolumlerine circus, cabaret, clown, puppets eklemis olanlar bu grubu sevecekler kanaatindeyim.

    grup uyeleri icin sag bastan say; joseph vito albanese, evelyn bittner, sari breznau, david crellin, kevin hinshaw, drew keriakedes, matt manges, kari podgorski, terry podgorski, lara paxton, jason williams, hugh sutton son.
  • dinlerken içinizde küçük bir çocuk çılgıncasına zıplıyormuş hissiyatı uyandıran circus contraption, akordeon, banjo, gitar, bas, klarnet, piyano, saksofon, musical saw, borazan, trombon, tuba, davul gibi enstrümanlar ve üç şarkıcı eşliğinde karnaval müzikleri yapan washington lu bir grup.
    bugüne kadar:
    our latest catalogue (2002)
    gallimaufry (2004)
    grand american traveling dime museum (2005)
    albümlerini çıkartan ekip dördüncü albümleri half-wit's descent ile aynı kaliteyi ve neşeyi korumayı bilmişler.

    grupdan haberdar olmamı sağlayan ve bu güzel müzikleri sourberry de bizlerle paylaştığı için de ayrıca teşekkürler sharon and hope.

    daha fazlası için:
    (bkz: http://www.circuscontraption.com/music.html)
hesabın var mı? giriş yap