• (bkz: şişko hatunla yazıştığını anlamak),
    (bkz: diş teli olan hatunla yazıştığını anlamak),
    (bkz: kısa boylu hatunla yazıştığını anlamak)... (kısa boydan kasıt 145-155 arası)
    serisinin özeti, dandik bir film.

    filmi seyredenler bilir, olaylar şöyle gelişir;

    --- spoiler ---
    sanal ortamda gerçekleşen bir dizi mesajlaşmanın ardından esas oğlan, "kafa dengi, zeki bi hatuna denk geldim galiba. fotoğrafına bakılırsa fena da değil, gideri var" diye düşünerek gaza gelir. özel ilgi alaka, yoğun muhabbet, çevrimiçi olmasını beklemeler, merak etmeler, arayıp sormalar, duygular, düşünceler, allah ne verdiyse döşer ortama. üç beş vakit geçer. hatun da kayıtsız kalmazsa olay "cam aç" veya "buluşalım, görüşelim" raddesine gelir.
    kahramanımız bir de bakar ki profil fotoğrafıyla veya kameradaki haliyle pek de alakası olmayan bi tip!!!!??!11!!
    sonrası malum; adamımız ortama döşediği ilgi alaka gösterilerini, duygusal paslarını, düşünceli sözlerini, hayallerini vs. hemencik toparlar; yerine cool bir tutum, realistik bakış açısı, böyle bi vurdumduymazlık bi adamsendecilik döşer, mesafe koyar, arazi olmaya çalışır.
    mesela acil bi işi çıkıverir, arkadaşına gitmesi gerekmektedir, çat kapı kankası gelmiştir, ninesi çağırmıştır*, honolulu'dan halası gelecektir, sigarası bitmiştir, arabasını bakıma götüreceğini hatırlamıştır, gökte kuşlar uçuyordur, denizde balıklar yüzüyordur falan...
    hem önceleri yoğun ilgi göstermiş olsa bile o sadece değer verdiğindendir, hoşlandığından değil. şimdi böyle sıvışmak için kıvırtıyorsa bu da sadece bi işi çıktığı içindir, görüşmek istemediğinden değil. cici çocuktur o.
    e bu saatten sonra daha da rahatsız etmemek lazım adamı. zaten çirkin hatunla yazıştığını anlamanın şokunu geçiriyor. bi de sen başlama!
    --- spoiler ---

    mühim not: görmeden yazışmak diye bi$ii yok tabii günümüzde. ama fantastik profil fotoğrafları falan yanıltıcı olabiliyor, sonra sürpriz çıkabiliyor malum.
    ayrıca "çirkin hatun yoktur, herkesin kendine göre bir güzelliği vardır, mühim olan iç güzelliği" geyiklerine girmeye de hiç gerek yok. buradaki çirkinin açılımı; tipi sana hoş, çekici gelmeyen. gözüne pek bi vasat ya da itici, tipsiz görünen. dışarda görsen tanışmak istemeyeceğin, tanışmış olsan muhabbeti uzatmak istemeyeceğin, çok zeki ve pek iyi biri olsa da votkasız pek çekemeyeceğin vb.
  • çirkin erkekle yazıştığını anlamakla aynı etkiyi yaratır.

    görmediğiniz kimseye aşık olmazsınız olur biter.
hesabın var mı? giriş yap