• su sekil oluyor: kakaniz gelmis. hatta gelmemis, hucum etmis. ama ayni anda cok cisiniz de var. biliyorsunuz ki ikisi de ayni anda yogun bir sekilde gelebiliyor. iste trajik durum: cisinizi yapacak alana sahipsiniz, ama kakanizi yapacak ortam yok.

    iste bu anda gelen kaka cis tutma kakasidir. cunku bilirsiniz ki cisinizi yaparsaniz kakayi tutmak mumkun olmayacak. yani bir mincik da olsa kacacak. o yuzden kakanin hatrina cisinizi tutuyorsunuz. oncelikler, hiyerarsiler ve yuzyilimiz 150 bin yildir dunya uzerinde yasayan, evrimi milyarlarca yil surmus bir canli turunu, insani bu duruma soktu. bu cis kaka tutma mecburiyeti cok ciddi sorun diyorum, kimse dinlemiyor. ''bu ne boktan konu allansen?' diye herkes bu meseleleri savsaklarsa ohoo.
  • genelde riske girip yavaştan kontrollü bir şekilde çişin debisi düşük tutularak kaka eşik debisine ulaşmadan çiş yavaşça bırakılarak ihtiyaç giderilmeye çalışılır.birde kaka yaparken beklemediğiniz çişin pantolununuzu batırması olayı vardır.bazen dalgınlığınıza gelir ve çişin de gelebileceğini unutursunuz ve şeyinizi tutup yönlendirmeyi unutursunuz.çokşeyiniz olan şeyiniz bir anda kaçırır ve yapacağını yapar.ona mı kızacaksınız kendinize mi kızcaksınız bilemezsiniz.
  • duyduğuma göre kadınların pek yaşamadığı sorunmuş. kakalarını tutup çişlerini yapabiliyormuş onlar. işte bu bir yaratıcının kanıtı değil de nedir?
  • çişi çok tutmak sebebiyle gelen kaka da bu cümleyle ifade edilir.
  • çok afedersiniz götünün yayları gevşek adam kakası derim ben buna. bi sahip olun önünüze arkaniza be. tövbeler olsun. ayrica ay olarak pek münasip olmasa da..

    (bkz: nisan mayıs ayları gevşer götümün yayları)
  • bu durumu yaşamayıp istediği zaman çişini, istediği zaman kakasını yapanların çok sağlam götten aldığı, söz konusu kaslar üzerinde master yaptığı söyleniyor. ben diyenlerin yalancısıyım.
  • denizde sık sık başıma gelir. eli ayağı azıcık su görünce hemen işeyesi gelen bünye aynı anda kakası da varsa şaşkına döner. oysa sadece çiş olsa ne kadar güzel olurdu herşey.
  • darwin'i bitiren kakadır kendisi.
hesabın var mı? giriş yap