• cok cisiniz gelmisken ve etrafta umumi yokken, durumu nasil idare edeceginizi gosteren tekniklerdir. nedir bunlar? su asagida belirtecegim yontemlerdir.
    1. seks hakkinda dusunun. seks hakkinda dusunceler, beyninizin idrar kesesinde izdihami bir sure gormezden gelmesini saglayacaktir.
    2. baldiziniza, pardon baldiriniza mesaj yapin. bu da, mesaneyle beyin arasindaki iletisimi engelleyecektir. (avustralyali bilimadamlari bulmus bunu)
    3. sirtustu yere uzanin ve poponuzu yukari kaldirarak birkac saniye bekleyin. bu islemi de 5 kere yapacaksin.
    4. bacak bacak ustune atip one dogru egilin.
    5. kendinizi bu duruma hic sokmayin. gidin adam gibi cisini yapmak icin, mesanenin dolmasini beklemeyin.
    bu da kaynak.
  • iyice tutamayacak duruma gelenler, toplumsal normlari hice sayip, aleti iyice sikabilirler.
  • o bir numaralı maddenin işe yaramadığını söyleyebilirim. lise yıllarımda ankara'dan yozgat'a teyze oğluyla gidiyorduk, benim sürekli çişim gelir o yüzden şehirler arası otobüste çay, su içmem. derken yolda çişim geldi, muavine soruyorum mola ne zaman diye '' aha az kaldı yarım saat '' diyor. ulan yarım saat önce de aynı cevabı verdi.

    neyse, kendi kendime seks hayali kurmaya başladım ki, ereksiyon olunca çişi tutmak biraz daha kolay oluyor yoksa otobüs kasislerde zıpladıkça altıma kaçırma riskiyle karşı karşıya kalıyordum. ama o da ne? ereksiyonu bir türlü sağlayamıyorum. artık nasıl bir psikolojik baskı altındaysam, ergenlik döneminin en cafcaflı zamanımda, havadan bile nem kapıp ereksiyona geçen malzemeyi ayağa kaldıramadım.

    bir de üstüne yavşak teyzoğlu espriler yapıp güldürerek beni altıma kaçırma eşiğine getiriyordu. otobüs mola verdiğinde kendimi tuvalete nasıl attığımı bilemiyorum. o an yaşadıklarım korkunçtu.

    sonuç; stres altında hiçbir teknik işe yaramaz.
  • yapılmaması gerekenleri içeren başlık.

    aferin, devam edin böyle ‘faydalı’ bilgiler vermeye. cahil cühela kısmı da bu teknikleri uygulasın, tez zamanda prostat olsun.
  • sırtüstü yere yatıp, popomu havaya kaldıracak bir yerde isem zaten ya evdeyimdir, ya da tek başıma olduğum beni kimsenin görmediği bir yerde. eee o zaman neden çişimi tutayım ki? evdeysem zaten tuvalete, değilsem de uygun bir yere, kaba vs çövdürürüm. böyle bir hareketi toplum içinde yapacak var mı?
hesabın var mı? giriş yap