• dünya sağlık örgütü'nün de desteklediğini öğrendiğim yeni nesil pastil.
    enfeksiyon belirtilerini hisseder hissetmez kullandığınızda, virüsün boğaza inmesini engelliyormuş.
    solunum yolu enfeksiyon riskinin önlemesi amacıyla, boğazda ilk kaşınma belirtilerinin hissedildiği anda kullanıldığında faydalı olacağı iddia edilmekte.
  • cıstus antıvırus pastilin başlıca etkisi

    cıstus antıvırus pastilin sahip olduğu cistus creticus ekstresi, içinde bulunan polifenollerle birlikte bir savunma tabakası oluşturur ve bu tabaka farenksin mukoza zarında ortaya çıkar. bu engel virüslere ve bakterilere karşı `fiziksel (mekanik) savunma` imkânı sağlar, bu şekilde virüs ve bakterilerin vücudumuzdaki hücrelere girmesini ve çoğalmasını önler. arap zamkı etken maddesi boğazdaki kaşıntıyı ve kuru öksürüğü hafifletir.

    fiziksel etki mekanizması sayesinde direnç kazanımı söz konusu değildir.

    vaasdettiğinin yarısını bile yapıyorsa devrim sayılır. 13, 5 liraymış aldım. deneyeceğim.

    kendimi feda ediyorum denek olarak. herşey insanlık için. herşey.
  • deneklerin deney sonucunu paylaşmalarının takdir edileceği ürün. işe yaramayacaksa hiç bulaşmayalım.
  • kişisel yorumum antiviral olarak bi sikime yaramayacak bir preparat olduğu yönünde olandır

    ha diyorsan emince boğazım yumuşuyo. eyvallah. arap zamkı sayesinde mekanik olarak o işi yapar. ayrıca antibakteryel özelliği var. bu kısma lafım yok.

    çok uzun yıllardır- bak burada yazdık onu da üşenmeyip- extresi, infüzyonu kullanılıyor bunun. gastrit, balgam kaynaklı boğaz tahrişi vs konusunda bi sürü çalışma var. hatta anadoluda saç bakımı için kullanılmakla kalmaz kozmetolojide de kullanılır.

    ancak grip diyosun. milyor tane virus var. hangi suş? noluyo. bugün grip aşısı bile belli sayıda (bkz: suş) içeriyor ki ilaç endüstrisi ne paralar yatırıyor aşı olayına. gribi önlere atlamadan kullanacaksan al akşama kadar em, somur, iliğini kurut.

    tamamen bilimsel dayanağı olmayan kişisel görüşümdür.
  • içinde 10 adet ile fiyatı 20tl olan en pahalı pastillerden daha bir tane içtim boğazımı biraz yumuşatıp öksürüğü neredeyse kesti. etkili gibi.

    edit: fiyat, performans bakımından sınıfta kaldı 10 tanesi benim boğazımdaki öksürüğü tam hafifletmedi, bepanthen pastil aldım 13tl ye 20 tane var içinde daha iyi geldi. cistus biraz pazarlama politikası gibi geldi ayrıca fiyatı bize özel mi bu kadar pahalı anlamadım.
  • alman malı, enfeksiyon blokeri olduğu iddiasındaki pastil. ce (conformité européenne ) sınıflandırması tıbbi cihaz olarak belirtilmiş. basbayağı tıbbi cihaz yazıyor ya la kutunun arkasında, sağ altta barkodun üstünde! mekanik etki sağlaması (içeriğindeki arap zamkı ve polifenoller ağız ve boğaz mukozasında film tabakası oluşturuyor imiş) nedeniyle böyle sınıflandırıldığını düşünüyorum.

    henüz bir tane kullandım, çok leziz. erik pestili gibi, ne bileyim böyle hoş, leziz ve yumuşak bir pastil. bonbon şekeri gibi sert değil. ilk pastille birlikte boğazımdaki hafif kaşıntı hafifledi. iki üç gün geçsin bakayım şu boğazımdaki kaşıntı ve habercisi olduğu hastalık sırra kadem basarsa editleyeceğim entryi. he yok bir boka yaramazsa o zaman da editleyeceğim zira çok pahalı bir arkadaş, işe yaramazsa küfrederim valla!

    edit: zamanında kullanılırsa işe yarıyor, kesin bilgi. alamanlar biliyor bu işi. bir başka alman güzelliği için (bkz: umca).
  • tadı leş pastil.
  • işe yarayan pastildir. bence kış aylarında boğazı koruma adına sık sık kullanılmalı. biraz pahalı fakat. ben tadını güzel buldum, tavsiye ederim.
  • goruntu, agizda biraktigi hissiyat ve tadi oyle ki sanki musluk contasi emiyormusum gibi hissediyorum. buna karsin etkisi iyi gibi

    (bkz: musluk contası)
  • olay başladığında kullanılırsa etki edecek pastildir.

    dünden beri kullanıyorum. bilindik bir tadı var. günde 3-6 tane emin diyor ama kutuda 10 tane var. herhalde 2 güne kesin çözüm gibi sunmuşlar. ayrıca 20 lira çok.

    boğaz kaşıntısından ziyade boğaz şişikliğine de iyi geldi. ama bol bol hapşırmaya hazır olun. ilaçta hafif tarçın tadı var ayrıca. hayatımda hiç bu kadar eğilerek hapşırmamıştım.

    1-2 günlük kullanımdan sonra görüşlerimi yazacağım.

    edit: 3 gün kullanımdan sonra geçti nalet şey. yani 5 taneyi 3 günde kullanarak iyi bir sonuç aldım. tek sıkıntı hapşıramadığım için ağladım çokca.
hesabın var mı? giriş yap