• çitlekçi:
    kırıkkale fabrika satış mağazası
    kırıkkale ankara karayolu
    7. km kırıkkale
    tel:(0318) 666 26 66
    kayseri yolculuğu sonucu ankaraya yaklaşmış iken mola için durup birazcık kuruyemiş ve cevizli, fındıklı,antep fıstıklı atom cezerye aldım almaz olsaydım cevizli fındıklıyı yedim afiyetle sıra cevizliye geldiginde küt diye bir ses agız içerisinde ve diş kırığıyla birlikte o atomun içerisine (unuttukları demiyorum) koydukları cevizin kocaman kabuğu ile birlikte dişim kırıldı bunu imal eden imal edipte satan satmadan önce kontrolünü sağlamayan personelin de neye inanıyorsa cezasını o versin benim gibi orjinal dişini kaybetmek istemeyen arkadaşlara tafsiye böyle kontrolünü sağlamayan direk müşteriye satan dandik markalardan uzak durun.

    resim
    resim
  • yol yorgunluğumu gidermek için uğradığım mekan. millet sıraya girmiş kilo kilo çekirdek alıyordu bende tuzsuz dakota aldım 2 kilo. aman allahım çocukluğumdan hatırladığım o lezzet. herkeze tavsiye ederim.
  • şu anda bi çekirdek için bana entry girdiriyor. çok leziz lan bunlar. bırakamıyorum.
  • kırmızı paketli tadım çekirdekleri tek tercihim.
  • istanbul yolu şubesine ilk kez uğradım. müthiş bir kalabalık ve izdiham vardı. insanlar çılgın gibi kuruyemiş alıyor(ankara nüfusu 5.5 milyon seneye tekrar bakmak lazım). fiyatlar uygun, personel ilgili, kuruyemişler taze. güzel bir yer olmuş.
  • ankara'nın alışveriş olarak neredeyse stratejik tüm noktalarına ( konya yolu + eskişehir yolu + istanbul yolu ) şube açan şirket.

    eskişehir yolundaki şubesi evimin yolu üstünde olduğu için sık sık uğradığım bir şube. ürün çeşitliliği ve tazeliği ile şimdiden kuruyemiş alışverişi konusunda ilk tercihim oldu.
  • az önce buranın cezerye benzeri bir şeyini yerken az kalsın dişimi kırıyorum. ürün cevizli olduğu için ceviz kabuğu kalmış diye söve söve çıkardım ancak elimdeki şey bildiğin taştı. biraz daha sert ısırsam ya da kanal tedavili bir dişe denk gelse kırmıştı dişi. taşın cezeryede ne işi var merak ettim.

    edit: şimdi sözlükte hakkında yazılanlara bakayim dedim de birkaç entry üstümde bir başka yazarın da ceviz kabuğuyla dişini kırmışlar. ancak bende çıkan şey ceviz kabuğu değildi ondan eminim. hem parçalayamadım hem de şekilsiz bir şeydi.
  • gürbüzler kuruyemiş ile birlikte en iyi * dakota çekirdeğini satan firma. iş bu entry yazıldığı tarihte kilo fiyatı 22 tldir.
  • hep merak ettiğim, arabayla geçerken bir türlü denk gelemediğim bugün sonunda önüne çekip, içeri girdiğim kuruyemişçi. aman aman, nasıl bir yer öyle bir sürü lokum, meyve kurusu, şekerleme, kuruyemiş reyon reyon sıralamışlar. önce ne olduğunu anlamam için 3-4 tur dolaştım. içerisi bayağı insanların gelip sıra oluşturduğu mini bir kuruyemiş avmsi gibi. karışık kuruyemiş, bir de gözüme güzel gelen fıstıklı çikolatlı lokumumsu bir şey alıp çıktım. o alengirli görünümlü kilosu 79 tl olan şekerleme güzel değil, ama kuruyemişi enfes taze, çıtır çıtır ve tadı da güzel. tavsiye ederim. yol daha yakın olsa daha çok giderim, böyle aklıma gelince dönmem gerek.
  • mağazaları ile internet fiyatları arasında biraz fark var sanırım internetten alışveriş yapıyordum ama mağazada daha az ödedim gibi hissettim.

    ankara'dan istanbul'a dönerken istanbul yolu mağazasından bir dünya dakota, kuruyemiş, kuru meyve aldım 160 tl verip çıktım. ürünleri hem kaliteli hem görece olarak ucuz.

    dakotası muhteşem gerçekten 2kg aldım 6 ay çitlerim ben bunu artık. kilosu 20 liraya filan denk geliyor bedavadan biraz fazla.
hesabın var mı? giriş yap