• ortalama üstü hamburgerlere ve acemilikte sınır tanımayan kaba garsonlara sahip mekan. burger king ve mc donalds gibi yerleri hamburgerciden saymayan biri olmama rağmen steakhouse un çok daha lezzetli olduğunu söyleyebilirim.
  • beşiktaş'ta kahvaltıcıların olduğu yerde, sabah erkense aynı zamanda kahvaltı satışı da bulunan, hamburgerleri leziz, istanbul'da ilk 5'e gireceğini düşündüğüm mekan.
  • besiktastaki super hamburgerci, lezzet++ kesinlikle tavsiye ederim. eve servis yaparken de lezzetli geliyor ustelik nası bisiyse artık
  • hamburgeri de patatesi de lezzetli mekan. eti o kadar lezzetli ki. gidilip gorulesi bir yer.

    not: tavsiye olarak jail burger'in adini verebilirim.
  • en son garson olayını bir türlü çözemeyen hamburgerci idi. o da biraz ince elemelerinden idi. bir de burda paşa paşa hamburger yiyeceksin, mutlu mesut kalkacaksın.ısrarla kahvaltı tercihini kullanan bir arkadaş var ona da selamlar, sevgiler.
    daimi müşterisine gereken özen ve saygıyı gösteren , vizyonu fena olmayan bir işletmecisi var.devam etsin.
  • iyi ki var dedirten beşiktaş'ta ki en iyi hamburgeri yiyebileceğiniz mekan.

    mekan derken henüz gidip oturup yeme fırsatım olmadı hep paket. bu konuda ayrıca iyiler hem hızlı hem de sıcak geliyor burgerler.
  • butik hamburger konseptiyle gercekten yuksek fiyatlara satis yapan isletmelerin arasindan hem lezzeti hemde fiyatiyla ayri tutulmasi gereken mekan. urun cesitliligi biraz sinirli olsada her hamburgeri ayri guzel hazirliyorlar. ayrica ticket yada multinet gibi yemek kartlariyla odeme yapmak isterseniz telefondan siparis verebilirsiniz.
  • midem burger king ve mc donaldsın hamburgerlerini kaldırmadığı için beşiktaşta en gidilesi bulduğum hamburgercidir. çalışanları da iyi insanlardır. lezzetli hamburger için gidin efenim. amma ve lakin içerinin havalandırma problemi var. koku rahatsız edici olabiliyor ve de tuvaleti eskiden temizdi ne güzel şimdi ne zaman gitsem pis oluyor. *
  • ofisin beşiktaş'ta olduğu zamanlarda sarı pencerelerine vurulup girmiştik buraya. hem de kahvaltı etme amacıyla, tabelasına bile dikkat etmeden.

    baktık ki burgerciymiş biz de uyduk ortama. iki ekmek arasına konulup yenmeye çalışan ıvır zıvır konseptini sevmesem de çook ama çok lezzetli olduğunu inkar edemedim.

    sonra şirketçe en azından onbeş günde bir ziyaret etmeye başlamıştık ki bir gece ansızın levent'e taşındık. avmlerin arasına sıkışmış yemeklerden sıkıldıkça özlüyorum burayı... yolunuz düşerse deneyin mutlaka.

    üstelik çok da tatlı bir kasiyer / şef / işletmecisi vardı :)
  • beşiktaş çarşı'da bulunan sevimli burgerci.

    burgeri pek sevmememe rağmen, arkadaş tavsiyesi üzerine gittim. mekanı ve servisi beğendim. arkadaşımın tavsiyesi city chief special menü idi. ama ben jail burger menü tercih ettim. bu burgerde tavsiye edilendekinden farklı olarak közlenmiş patlıcan ve közlenmiş biber vardı. burger etinin tadı çok iyiydi, mangal lezzetindeydi. menüde yer alan patates ile ise benim gönlümü fethetti açıkçası. elma dilim patates tutkumun yerini alacaktı neredeyse. patatesi baharatlı isteyin, bana hak vereceksiniz. burgeri sevmem dedim ya, bu yediğime burger demem haksızlık olur zaten, diğer yaygın burgercilerinkine bakarsak.

    işletmecisi için, bankacılığı bu iş için bırakmış, gitmiş ta amerikalarda bu işin eğitimini almış diyolla. başarılı olmuş gibi görünüyor.
hesabın var mı? giriş yap