• çizgi roman konusunda güzel eserler veren, italyan ve frankafon ağırlıklı çizgi romanlar çıkaran yayınevi. nathan never, brendon, thorgal, grand duc, julia, kull, zona x ve saguaro çıkardığı çizgi romanlardan bazılarıdır.
  • kendileri hakkındaki düşüncelerimi zamanında #34554758 entryde ifade etmiştim. bahaneyle demek şunu demek istiyorum çizgi romanı seveni ben de severim.
  • bonellinin yeni sayılabilecek kahramanlarından birini türkçeye kazandırmışlardır. shanghai devil birinci sayısı ile çizgi roman severlere sunulmuştur.
  • oğlak yayınları tarafından basımı sona erdirilen teks'i basmaya karar vermiş yayınevidir. büyük ihtimalle dampyr'in de yayın haklarını alırlar gibime geliyor. bekleyip görelim.
  • y son erkek, güngezgini gibi alternatif ve güzel seçilmiş (vertigo kalitesi de malum) eserleri, en az seçim kadar güzel baskılarla sunarak, son dönemin en iyi çıkış yapan çizgi roman yayıcısı ödülüne layık gördüğüm yayınevi. bu iki kitaba kadar kendilerinden hiç alışverişim olmamıştı. bu çizgide devam ederlerse, hoş bir birlikteliğimiz olacağa benzer.
    ayrıca "güngezgini" gibi çok uzun olmayan, güzel eserlere de yer verilmesi güzel olur. türkiye'de en çok, sıfırdan sonsuza giden limit misali seriler yayınlanıyor, bazen takip etmesi güç oluyor. elbette frekansı tutturan takipçi hiç bitmesin ister ciltler ama böyle müstakil ciltler de okuyucuyu ciddi keyiflendiriyor.
  • y the last man ve wasteland gibi aşmış çizgi romanlardan sonra daha aşmış olan 100 bullets'ı da türkçe çıkarmaya başlamışlar. bu adamlar deli baba, bu adamlar manyak. bu adamlar güzel. bu adamları koruyun. bu adamları kollayın abi.
  • türkiye'de çizgi roman adına güzel şeyler olabileceğini gösteren yayın evlerinden biri.süper kahraman hikayelerinden uzaklaşmak için güzel fırsatlar sunmaktadırlar. y the last man , 100 bullets , scalped , daytripper gibi önemli çizgi romanları türkçeleştirmişlerdir.türkiye'de çizgi roman okurlarının en büyük sıkıntısı olan serilerin devam etmeme lanetini kırmışlardır.
  • son olarak wolverine'in ölümü'nü çıkarmaya hazırlanan yayınevi. gerçekten çok güzel işler başarıyorlar, umarım scalped serisini de bitirebilirler.

    edit: bitirdiler :) sağolsunlar.
  • başladığı seriler türkiye şartlarında olabilecek en hızlı şekilde basan takdire şayan işler yapan yayınevi.
    çizgi roman severlerce daha çok desteklenmelidir.
  • 2015'te marvel altında yayınlanmaya başlayan darth vader, prenses leia ve skywalker strikes serilerinin ciltlerini türkçe olarak piyasaya sunmuş olan yayınevi. kalite ve makul fiyatları ile bu seriler ülkemiz star wars hayranlarının çizgiromanlara olan susuzluğunu dindirecek gibi gözüküyor (han solo ve obi-wan&anakin serisi de yoldaymış).
hesabın var mı? giriş yap