• en bariz ve her seferinde en cok dikkatimi cekenlerden biri kahramanin yalnizken bile kendine kendine israrla konu$masi ve planlarini sesli olarak anlatmasi arkasindan haince gulmesidir.. sadece kotulere ozel de degildir.. iyi olan kahraman da aniden kalkar ve sesli olarak "eger guc kaynagini bulabilirsem alt borulardan oraya ula$irim ve tum dunya kurtulur evet!" tum planini aciga doker.. hayir tum karakterler $izofren olsa bile bunlar hic mi etrafta bir dinleme cihazi olabilecegini hesaba katmazlar.. kiniyorum..
  • benzer bir $ekilde tum ozelliklerini kar$i tarafa sava$irken aciklamak gibi huylari wardir: "istedigin kadar parcala super iyile$me gucum onlari tekrar onariyor nihahaha".. "gune$ten aldigim enerjiyle asla yokedilemem ve $imdi.." vs vs..
  • ben gotunu kasiyan cr kahramanina rastlamadim henuz. guzel bi tik olurdu. vicirt vicirt kasiyan bi adam..
  • bir de ozellikle superman'in eski sayilarinda (bkz: siyah beyaz cizgi roman kulturu) cok dikkatimi ceken $u olay vardir: bir hikaye ba$lami$ ve daha onceden bazi $eyler olmu$ bitmi$tir ya da uzun bir maceranin ikinci bolumu ba$lami$tir . i$te bu iki ba$langic olayinda da superman'in mal kafasi sagda durur ve yanda da olaylari nedense $oyle bir hatirlayayim tadinda kendi kendine anlatmaya ba$lar . arkada$im super hafizan var daha ne istersin . daha ba$ka mantikli yolu yok mu bize hikayeleri hatirlatmanin ?

    (bkz: user friendly)
  • özellikle spider mande peter parker ailesinden veya arkadaşlarından birinin başına bir şey geldiinde ve bunun nedenini kendinde ararken her zaman "güçlerimi ilk kazandıım zamandı......" die başlayıp sonra "ben amcamın ölümüne ben sebep oldum" deyip hemen kaçırılan kişiyi kurtarmaya çalışması
hesabın var mı? giriş yap