• ac parma'nın şu andaki teknik direktörü..atalanta mucizesini yaratan adam olarak bilinir, inanılmaz bi şekilde hücuma yatkındır sistemleri..
    gençtir, karizmatiktir, bitti sanılan parma'yı ayaklandırmıştır..
  • geçen yıl roma'da teknik direktör olarak görev almış, ancak çok ciddi bir hastalığa yakalanan eşiyle daha fazla zaman geçirmek için görevinden ayrılmak zorunda kalmıştır.
  • bu sene parma'nın düştüğü durumlarla kalitesi ortaya iyice çıkan yetenekli eleman.. geçen seneden sadece matteo ferrari'yi kaybeden parma bi anda prandelli'nin gidip kifayetsiz baldini'nin gelişiyle dibe vurmuştur.. bu sene son sıralarda sürünen kadroyu claudio prandelli geçen sene 5. yapmış, champions league biletini son hafta kaçırmıştır.. kuşkusuz önemli bir insandır, bu sene roma'dan maça çıkamadan ayrılması eminim roma taraftarlarının da kafayı duvarlara vurmasına neden olmuştur.. zira kanımca prandelli olsa roma bu hallerde olmaz, başa güreşen bir takım yaratırdı orda da bu kadroyla..
  • futbolculuk kariyerine cremonese'de başlayan, atalanta'dan sonra gittiği juventus'da 6 sezonda 3 şampiyonluk kazanan ve jubilesini atalanta'da yapan, lecce'de 18. haftada görevine son verildiği sezonun ardından önce verona'ya sonraki sezonda venezia'yı serie'a ya çıkartan, 2002-2004 arasında parma'yı çalıştıran, 2005-2006 sezonunda fiorentina'nın başında olacak 48 yaşındaki teknik adam..
  • verdiği bir sezonluk aradan sonra, bu sene seria a'da fiorentina'yla ortalığın tozunu atmaya başlayan dünyanın en iyi teknik direktörlerinden.. şu ana kadar hiçbir maçlarını izleyemedim lakin okuduklarımdan anladığım kadarıyla fiorentina'nın her zamanki prandelli takımları gibi şu an itibarıyla(ki daha ligin başı) maçın belirli dönemlerinde çok öldürücü top oynadığı söyleniyor.. 4 maçta 10 puan topladılar şu ana kadar, umuyorum devam eder..

    firenze'liler fatih terim'den sonra yeni ilahını bulmuşlar gibi..
  • takımının*,bahsi geçen maç ayarlama şikesine* karışmamış olduğunu ve gelecek sezonda serie a da yerini almasını istediğim teknik direktör. yakın zamanda tekrar cezalandırılmış olacak yoksa viola.
  • eşi kansere yenik düşmüş teknik direktör.
  • serie a'da sezon baslamadan sampiyon adaylari ile ilgili tahminlerde bulunmus teknik direktor. bakin bu olay bizim memlekette olsa 1 hafta konusur dururuz. fiorentina 4. olmus juve'nin 6 puan gerisinde, sampiyonlar ligine gitmeye hak kazanmis. firenzeliler tapiyor prandelli'ye. adam ne diyor. "bu sene sampiyon inter olabilir ama juventus'un da sansi var." simdi bizde sivas teknik direktoru bu sene fener alir ama cimbomun da sansi var dese, vay nasil feneri favori gosterir lig baslamadan, cimbom dusmani, eski fenerli vs. deriz. bak adamlara, gayet normal. 4. takim 1. takimin yine sampiyon olacagini soyluyor, sapkadan tavsan cikarmiyor ki...

    http://www.gazzetta.it/…3/intervistaprandelli.shtml
  • hafta sonu karsilasacaklari juventus u yendikleri takdirde futbolculara pizza ismarlayacagini aciklayan fiorentina teknik direktoru. ekonomik kriz serie a da ki prim sistemini de etkilemis olmali.
  • 2010 dünya kupası sonrası italya milli takımının başına geçecektir.

    http://bandieras.blogspot.com/…lli-milli-takma.html
hesabın var mı? giriş yap