• 2020 itibariyle 25 gr'ı 50 lira olan korkunç sivilce kremi. clindoxyl kalmadı diye muadili olarak verdiler ama allahı bir gerçekten. clindoxyl hiçbir kızarıklık, yanık vesaire yapmadan sivilce olan bölgeyi başarılı şekilde kuruturken bu dandik krem hem yastık kılıflarının hem de cildin ağzına sıçıyor. kızarıklık geçmek bilmediği için ya azıcık ve ertesi gün dışarı çıkmayacaksanız kullanın ya da gece sürüp yatmak yerine 10 dk yüzünüzde tutup silin. peçete kullanın zira havlular peroksit yüzünden mahvolabilir. kızarıklıklar geçmek bilmiyorsa madecassol bir ihtimal iyi gelebilir. sürüp de güneşe asla çıkmayın. geçmiş olsun.
  • iki haftadır kullandığım sivilce kremi. cenemde kocaman bir tane vardi. onu kuruttu. yavaş yavaş soyuyor fakat yüzüm sanki bir ton esmerlesmis gibi geliyor bana.
  • sivilce kremlerinin yüz karası
  • eczacı çok umut verici bir konuşma yaptı bu krem hakkında. bu akşam başladım. buz dolabında saklamak gerekiyormuş. yüzümde inanılmaz bir değişim olursa editlerim.
  • yıllar önce yanaklarımda sivilce lekeleri vardı ve çoktu . kahverengi lekeler şeklinde . gittiğim bir doktor (bkz: clindoxly) vermişti . eşime eczaneden almasını söylediğimde eczacı bu kremi vermiş . muadil diye .hafta başından bu yana kullanıyorum. çenemdeki depresyonda olduğum dönemde çıkıp sonrasında kahverengiye dönen lekeleri açmaya başladı . ben umutluyum . cildimde artık yağ da yok . harika !
  • kullanılmasını asla tavsiye etmem.
    daha önce acnemix kullanıp fayda görmüştüm. bu da muadili olunca deneyeyim dedim. ince bir tabaka sürdüğüm halde 2 dakika içinde yüzüm alev aldı. ve sanki tüp patlamış gibi kızardı, bol suyla yıkayıp ıslak pansuman yaptım… biraz sakinleşti, inşallah sabaha kadar tüm kızarıklıklar geçer.

    edit: geçti
hesabın var mı? giriş yap