• bitcoin mining ya da bitcoin dışındaki para birimleri altcoin mining işini merkezi bir verimerkezinde bulut bilişim prensipleri ile asic miner cihazları kullanarak yapma işi.

    cloud computing felsefesine benzer şekilde bitcoin mining'deki rekabetin artmasıyla bireysel olarak mining yapmanın olanaksızlaşması sonucu çok devasa mining sunucularının bir araya getirilip küçük parçalarının kiralanması prensibine dayanmaktadır.

    ancak 2014 sonun bitcoin'in ve ardından hemen hemen tüm kriptoparaların değer kaybı ile zaten giderek az kazandıran mining şirketlerinin bir çoğu faaliyetini durdurmuştur.

    illa ki elimde hardware'im var kullanayım onu değerlendireyim diyorsanız minergate kullanılabilir. ama 1500 tl'lik ekran kartıyla günde brüt 10-15 kuruştan fazla kazanamıyorsunuz peşinen söyleyim:

    https://minergate.com/a/0e0994eb2dc752fc
  • ücretsiz mining veren site için: (bkz: dioxen)
  • sade vatandas icin bitcoin üretmenin bugünkü yöntemi.

    öncelikle bitcoin'in mantigina deginecek olursak, bitcoin bilgisayar islemcisi gücü kullanarak üretilen, sofistike güvenlik algoritmalarina dayali, herkesin potansiyel olarak hem üretici hem de tüketici oldugu sanal bir paradir.

    bundan seneler önce herkes evindeki bilgisayarindan bitcoin algoritmalarini kosturabiliyorken bu is artik süperbilgisayarlar gerektiriyor. zaman icerisinde olusan cloudmining adli is modelinde, sirketler kendi süper bilgisayarlarinin islemci güclerini size kiralayip bu isten para kazanmaya basladilar.

    peki bu sirketler bitcoin'i neden kendileri üretip zengin olmak yerine size kiraliyor?
    bu sirketler yatirimlarini dolar cinsinden yapiyor ve size bilgisayarlarini usd cinsinden garanti parayla kiraliyor. yani bitcoin'in degeri sifira da düsse da sizden parasini dolar cinsinden aldigi icin risklerinden arinmis oluyor, iste bu is modeli böyle calisiyor
  • 5 siteyle birlikte denediğim sistem. günün kurları $= 3.847 tl ve btc: $17391.

    aşağıdaki siteler referanssız olup, yatırım tavsiyesi değildir. hepsi dolandırıcı da çıkabilir, kaybettiğinizde size çok koymayacak paralarla işlem yaparsanız ve siteler de size vadettiği gibi ödeme yaparlarsa kazanabilirsiniz.

    tl;dr: bu sitelere para koymadan, kısa sürede asgari çekilecek tutara bile erişilmiyor doğal olarak. hashflare en iyisi gibi görünüyor. hiçbirine kefil değilim hiçbirinden de ödeme alacak kadar birikmedi şu an, ödemeleri düzgün olur mu bir fikrim yok.

    1. referanssız hashflare: bu sitede 100 dolar gibi bir yatırımla 1 yıllığına 670 gh/s hız satın alıyorsunuz ve aylık 56 dolar kazanıyorsunuz. fakat 186 dolar olmadan çekemiyorsunuz ve site tarafından 12 doları komisyon alınacak. ayrıca 56 dolardan da servis ücreti kesilecek. sonuç olarak, 100 gün civarında yatırdığınızı amorti etmiş oluyorsunuz.

    2. referanssız 1stghs: site kendiliğinden 5 gh/s hız veriyor, bunu kullanıp hiç para harcamadan da çekebilirsiniz minimum tutarı. asgari tutar 8.7 dolar ve 75 güne toplanıyor, ayrıca siteyi kullanarak cpu mining i de yapabilirsiniz. bu sitede 100 dolarla 80 gh/s civarında bir hız satın alabiliyoruz. kendi verdiği hızla birlikte topladığımızda aylık 60 dolar kazanıyoruz. 8.7 dolar olduğunda çekebiliyoruz. 1.7 dolarını komisyon alıyor. 1.5-2 ay arası yatırdığımızı geri alabiliyoruz.
    *ödemeleri alamayanlar olmuş. scam çıkabilir dikkat edin.
    **site kapandı.

    3. referanssız navvi.cc: bu site büyük ihtimal dolandırıcıdır ama bilgisini vereyim yine de, 100 dolarlık 0.00575 bitcoin alıp siteye yolladıktan sonra 5687 gh/s veriyormuş bununla da aylık 155 dolar gibi bir şey kazanıyormuşuz. sayılar çok abartılı olduğu ve sitesi boş beleş olduğu için scamdir büyük ihtimalle diyorum. litecoin/dogecoin falan gibi altcoinlerin de madenciliğini yapabiliyoruz.

    4. referanssız broonie.tech: bu sitede size 1 gh/s lik hız veriyor. 100 dolarlık hız almak istesek 101 gh/s satın alabiliyoruz. kazancımız aylık 52 dolara yakın yapıyor. asgari çekme tutarı 1 dolar diyor. yine bunda da litecoin/dogecoin madenciliği yapabiliyoruz.
    *site kapandı.

    5. referanssız genesis mining: şu an sadece monero madenciliği var, 2 yıllık kiralanıyor ve 830 dolardan başlıyor.
  • çiftlik bank’tan öküz satın almaktan farkı olmayan sistem...
  • en kazançlısı ve sağlam gözükeni hashflaredir. entrylerime bakarak bilgi veya ulaşarak bilgi sahibi olabilirsiniz. #72966283
  • ücretsiz ya da kısa bir süre ücretsiz kullanabileceğiniz cloud hizmetleri ile ciddi paralar kazanabileceğiniz eylem. benim bildiğim şu an bu hizmeti ücretsiz veren yaklaşık 5, 6 büyük firma var ve belki de normalde maliyetini karşılayamayacağınız sistemlerle mining yapmanız mümkün.
  • bir süre bedava mining yaptırdıktan sonra abi şu fiyata aylık kazar göndeririz denilecek, sonrası zaten çiftlik bank, 1 senelik 2 senelik yeterince ödeme aldıktan sonra hop şirket yok. (bkz: cointellect)
  • bilgi edinmek isteyenler bir baksın arkadaşlar www.medium.com
  • messisi genesis-mining

    ronaldosu hashflare dir.
hesabın var mı? giriş yap