• idealtepe e-5'in hemen yanında bulunan spor merkezı ve otel tesisi. açık ve kapalı havuzları ve spor salonu her zaman temizdir. ister keyif için ister antreman için olsun, maltepe - idealtepe civarında oturanlar için rakibi olmadığını düşünüyorum. açık havuz olimpik standartlardan çok az küçük, kapalı ise yarı olimpik standartlardan çok az küçüktür. şekilleri eğlence havuzu gibi olmadığından serbest dalış, yüzme vs. sporlar için antremana çok uygundur.
  • kötü bir işletmedir. üye olurken size tanıtılan kapalı havuzu, yaz okulu, kış okulu diye devamlı parselledikleri için düzenli kullanamazsınız.

    sadece gym veya sadece havuz üyeliği diye bir şey kabul edilmiyor. senelik iki bin lira civarı bir parayı komple üyelik için vermeniz gerek. verdiniz diyelim, önüne gelenin üye yapıldığı ve üye sayısına adil kullanım için bir sınır getirilmediğinden, iğne atsan yere düşmeyecek açık havuzda yüzecek yer bulamazsınız. böyle bir spor tesisine yüzme bilmeyen bir sürü insanın neden suda çimnenmek için üye olduğunu da anlamam, o da başka bir konu...

    gym kısmı fena değildir. başını dikmiş ortalıkta dolaşan ve genelde hiç kimseye yardımcı filan olmayan spor hocalarına rağmen kaliteli lifefitness aletler ile çalışma yapabilirsiniz. fakat havuzdakine benzer bir yoğunluk akşam saatlerinde gym kısmında da olacağı için geniş geniş çalışamayabilirsiniz.

    bostancı club sporium'daki çapta bir otopark sorunu yoktur. bu da en büyük artısı...
  • "28 mart cuma saat 20:00'da ak parti maltepe başkan adayı edibe sözen ve karadenizli sanatçılarımızın katılımıyla havuz başı kokteyline davetlisiniz " diye bir mesaj gönderen spor kompleksi .

    (bkz: içkisiz havuzbaşı kokteyli)

    üyelerinin çoğunluğunun akp seçmeni olmadığını ve bu mesajdan sonra bir çok üye kaybedeceklerini umuyorum.
  • akp belediye baskan adayi edibe sozen'in secim oncesi kokteyline uyelerini davet eden yer. otel ve spor salonu kompleksinde ickiyi yasaklamis yer. nasil bir koyu akp'li ki buranin sahipleri uyeleri davet etmekten bile cekinmiyorlar? mevcut uyeler bunlara uyeliklerini iptal ederek tepkilerini koyarsa o zaman anlayacaklar hatalarini.
  • otele gitmeden booking.com dan fiyat alın. otel temiz ve tertipli. kahvaltı dahil. kahvaltı 8/10. internet yavaş.
  • düğünümüzü yaptığımız güzel otel.
    tesis güzeldi ve personel çok yardımcıydı.
    verdiğimiz ücretin karşılığını fazlasıyla aldık,tavsiye edilir.
  • oturduğum mevki itibariyle hayatımın değişik dönemlerinde spor salonuna gittiğim ve hala daha gidiyor olduğum otel ve spor merkezi.

    fitness alanı civardaki benzer tesislere göre (bostancı club sporium, maltepe mac fit vs.) daha tenhadır. ancak "daha tenha" olmak kıyaslamalı bir özelliktir, lütfen bomboş bir salon beklemeyin. benim gibi iş çıkış saatlerinde giderseniz hangi salonu tercih ederseniz edin kalabalık olacaktır. ben diğer tüm salonlarda da yaptığım gibi pazartesi akşamları salona gitmeyerek bu sorunu biraz olsun çözdüğüme inanıyorum. evet international chest day'i kaçırıyorum ama programımı buna göre ayarladım.

    spor hocalarını oldukça yetersiz buluyorum. siz sormadıkça hiçbir şeye karışmıyorlar (ki bu benim tercih ettiğim spor hocası modelidir) ancak küçük bir problem var ki siz sorunca da pek karışmak istemiyorlar. zaten genelde 1 ya da maksimum 2 hoca salonda oluyor, onlar da ya kendi aralarında ya da pek sayın yıllanmış üye kankalarıyla muhabbet ediyorlar. sanıyorum hocaların orada bulunma nedenleri youtube'dan teker teker şarkı açmak. keza bilgisayarın başında olmadıklarında diğer şarkı başlamıyor ve salona garip bir sessizlik hakim oluyor.

    açık havuz yazın çok kalabalık. makul bir saatte gitmezseniz havuz başında şezlong bulamayabilirsiniz bile. o zaman yine açıkta kalmazsınız ancak havuzun yanından merdivenleri çıkıp açık terastaki şezlongları kullanmanız gerekir. havuzla aranızdaki mesafe artsa da biraz daha sakin olduğu için piyasa yapmaya gitmeyenler için çok da vahim olmayabilir.

    onun dışında bir de selamsız sabahsız bir çalışanlar ordusu var. girişteki resepsiyondan, soyunma odası çalışanlarına; büfede su satanından spor hocalarına.. siz selam vermeden selam vermiyorlar. ya da beni sevmiyorlar. bilemedim şimdi.
  • arkadaşlar, sakın.

    bir işletme bu kadar kısa sürede bu kadar boka saramaz, saramamalı. ben daha önce belimi incittiğim için ağırlık çalışmıyorum ve sadece havuza gidiyorum bu tesiste. başladığım günden beri bir gün bir gününü tutmuyor. bir gün aşırı sıcak havuz, bunaltıyor. bir gün bok gibi soğuk, millet titriyor. havalandırma rezalet derecede kötü, cam açmadan nefes almak imkansız. camları açınca da 60 yaş üstü yaşlı teyzeler üşüyoruz diye bıkbıklanıyor.

    havuz kenarında konken arkadaşlarıyla sohbet etmeye gelirsen üşürsün tabi. ben oraya gittiğim zaman en az 5 kilometre yüzüyorum, senin gibi kaplıca muamelesi yapmıyorum. temiz havaya ihtiyacım var.

    havuzun dibinde de sürekli saç ve pamuk pamuk kitleler görüyorsunuz. geçen gün su çamur gibi bulanıktı, millet öksürüyor artık kokudan. artık neyi fazla koydularsa... oradaki çocuklara ders veren hoca da diyor ki kirli olsa ben girmezdim (kanserli çay içen vekil stili).

    havuzdan çıktınız ve bitti sanıyorsunuz değil mi? değil. havuzla soyunma odaları arasında 3424324 metre yol yürümeniz lazım ve bu koridoru ısıtmadıkları gibi, bir de camları açarak cereyan oluşmasını sağlıyorlar ki, ıslak ıslak o yolu yürürken üşütmeniz kesinleşsin.

    üşümemek için peştamale sarılayım dediğinizi duyar gibiyim. hahahahahaha. kişi başı 2 tane peştamal sınırı koydu köpek herifler. adamlara diyoruz ki, bakın kardeşim, havuzdan çıktım 1 tane kullandım diyelim, duşa girdim, belime sardığım peştamalle başımı da mı kurulayayım? kavga gürültü derken kişi başı 3 peştamale çıkardılar. gerzek herifler.

    soyunma odasına vardınız, bitti sanıyorsunuz değil mi? değil. buhar odası bir gün göz gözü görmüyor, bir gün içeride buhar yok. duşa giriyorsunuz, sadece sabun var, şampuan yok.

    ve en bombası, bu hafta itibariyle, ıslak mayonuzu koymanız için orada bulunan poşetleri kaldırlar. aoufhadghsafga onun bunun çocukları, ıslak mayomuzu götümüze sokmamızı bekliyorlar herhalde. poşet lan, poşet! şu marketlerin sebze meyve reyonunda bulunan, rulo halinde olan, incecik, en dandik, en ucuz olan poşetlerden.

    tuvalete gittiniz, hadi kağıt havluyla biraz suyunu emdireyim mayonun mu dediniz? nah yaparsınız çünkü bu hafta itibariyle kağıt havluları da kaldırdılar. sikindirik yol kenarı tesislerinde bile bulunmayacak hava üfleyen makinelerden koymuşlar. yakında tuvalet kağıdını da kaldırırlar, götümüzü taşa sileriz.

    böyle pinti, müşteriyi zerre adam yerine koymayan bir işletmeye sakın gelmeyin arkadaşlar.

    bu arada dipnot: o havuzdan mikrop kaparak orta kulak iltihabı geçirdim ve anam ağladı 10 gün.
  • spor salonu kısmındaki hocaları epey tuhaf olan tesis.

    eskiden, yani bir beş sene önce tesisteki hocalar gayet kaliteliydi ve sizinle ilgileniyorlardı. en azından mış gibi yapıyorlardı.

    ama şu son bir yıldır falan siz hocaların yanına gitmediğiniz sürece yüzünüze bakmıyorlar. yukarıda da yazılmış, hani bazı hocalar var bilgisayarın başına geçip şarkı değiştirmekle görevliler ve zannediyorum ki sırf bunun için para alıyorlar.

    bir de girişteki resepsiyonda görevli kişilere "merhaba" ya da "iyi günler" dediğinizde mal gibi yüzünüze bakıyorlar. yani güler yüzlü olmak bu kadar zor olmamalı diye düşünüyorum.
  • evlenecek çiftlere kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yer.
hesabın var mı? giriş yap