• az önce fark ettiğim gerçektir. m. serdar kuzuloğlu'nun 7 nisan 2018'de katıldığı gündem özel programında türkiye'deki eğitim sistemi ve imam hatiplerle ilgili söyledikleri oldukça ses getirdi ve tartışma yarattı. programı izleyememiştim ama dert değil diye düşündüm. zira cnn türk programların kayıtlarını bir iki gün sonra internet sitesinden yayımlıyor. az önce cnn türk'ün internet sitesinden programlar kısmına, oradan da gündem özel'in video kayıtlarına girdim. serdar kuzuloğlu'nun katıldığı programdan bir önceki program ve bir sonraki program olmasına karşın tartışma yaratan söz konusu program yer almıyor! özellikle o programı cımbızlayıp koymamışlar. videolar bölümünde her programdan kısa videolar da mevcuttur. 7 nisandaki programdansa sadece ibrahim şakiroğlu'nun konuşmasından kısa bir video var. diğer konuşmacılara ve serdar amirime dair hiçbir şey yok.

    dileyenler şuradan görebilir: https://www.cnnturk.com/gundemozel
  • geziden sonra cnn izleyen herkese müstehak.
  • başlık açıldıktan sonra belki dikkate alınır da video yüklenir diye bekledim ama şu vakte kadar bir gelişme yok. gerçi sansür artık vakayıadiyeden olduğu için sözlük'te bile söz konusu olay ilgi görmedi.
  • bundan sonra serdar' ın kendisine de komple bir sansür uygularlar. bir 10 yıl kadar serdar' ı cnn ekranlarında zor görürüz.
  • serdar kuzuloğlunu bir daha çağırırlarsa programda uygulanan sansürü protesto etmek amacıyla bütün program boyunca hiç konuşmayarak oturabilir müthiş olur.
    ikinci bir seçenek olarak bu sansürü uygulayan kişileri itin götüne sokarak programdan ayrılabilir bu daha da müthiş olur.
  • kesinlikle göz ardı edilmemesi gereken bir durumdur.
    gündemden düşmemesi gerekir.
    bir konu ekşi sözlüğe başlık oluyorsa bilin ki illa bir açıklama yapılır, yapılması da gerekir zaten.
    gerekirse o konuşma sözlüğe bir şekilde yüklenir ve daha fazla kişiye ulaşması için çabalanır.
    ağa babaları sansürledikçe, biz de daha fazla duyulması için elimizden geleni yaparız.

    lütfen başlığı yukarıda tutun.
  • youtube hesabına da normalde yükleniyordu programlar. pek yükleyeceklerini sanmıyorum yine de arada kontrol ediyorum.
  • demirören sen misin?
hesabın var mı? giriş yap