*

  • coca cola zero nun yeni ismidir.

    edit: yine zero olmus
  • aslında "coca cola glikoz şurupsuz"' dur. türkiye'de coca cola 20 yıla yakın zamandır çok az şeker kullanarak kola üretiyor. 20 koli'den yaklaşık 19 tanesi glukoz şurubu, 1 tanesi pancar şekeri.

    not: aldığınız kolanın glukoz şurubu mu, şeker mi kullanılarak yapıldığını seri numarasının sonuna eklenmiş f ve s harflerine bakarak öğrenebilirsiniz.

    f: fruktoz- glukoz şurubu
    s: çay şekeri
  • dün deneme imkanım oldu. coca cola zero içtikten sonra ağızda bıraktığı metalik tat ve yapay şeker tadı gitmiş. beğendim.
  • olmamış bence. zero 'nun tadına alışmış birine tadı yayvan gelir. neyse iyi oldu ne zamandır bu mereti hayatımdan çıkarayım diyordum bahane olmuş oldu.
  • zero adını kaldırıp şekersiz demiştler, yeni tat da çok güzel olmuş bence. daha önce hep light içiyordum ama bu şekersiz'e geçeceğim sanırım.
  • zero'nun yerini almış sevimsiz isimdir. alışkanlıklar bırakılmaz zero istemeye devam tabii ki.
  • fakirlikten ötürü son yıllarda o kadar çok makarna yedim ki, galiba tat alma cisimciklerim "sikerim yapacağın işi!" diyerek artık çalışmamaya başladı. zira eskiden yemek, içecek konusunda bir hayli seçici iken, şimdilerde ne bulsam yiyorum. bundan ötürü coca-cola şekersiz de burada söylenenler gibi gelmedi, gayet beğendim. ancak sevgili dostlar şunu eklemeliyim ki, ben bi cola, crown cola ve le-cola da içiyorum. hatta bence crown cola en güzel kola listemde hala ilk sırada ama bunun nedeni kendisinin bir litresinin bir lira civarında olması olabilir* .

    ek olarak zero'nun bir havası vardı. kadın kişisiyle yemeğe gittiğimde seksi aksanımla zero der, dört harfle karşı tarafı kızgın kumlardan soğuk sulara götürür, iyi bir izlenim yaratırdım. tabii gecenin sonunda aşağılık, fakir bir pislik olduğum ortaya çıkardı* .

    crown cola'yı ciddi bir şekilde öneriyorum. coca-cola tahakkümünü bitirmek bizim elimizde.

    kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet!
  • zerre kadar tat farkı yoktur, zira formül bire bir aynıdır. adı bile aynıdır (etikette hala "coca cola zero" yazan bir yer var) ama zero'nun satışları coca cola'nın satışlarından daha hızlı büyüdüğü (hatta sanırım geçtiği) için, zero'nun popüler olduğu ülkelerde bu uygulamaya geçilmiş.

    "zero'ya göre tadı daha güzel/kötü" falan diyorsunuz ya, işte o tamamen ambalaj değişikliğine verdiğiniz psikolojik tepki. adamlar marka adını değiştirmişler, başka bir değişiklik yok.

    not: zero'dan da nefret ederim ha. normal coca cola'nın tadını hiçbir zaman veremeyecekler. ayrıca zero içtikten sonra ağızda iğrenç, yapış yapış bir tat kalıyor.
hesabın var mı? giriş yap