• 1997 de kuruldular.hemdale,gut,cerebral turbulency felan onlara benzio biras tarzı.
    1997 de cocktales adlı bir demo yayınladılar 16 track lik birşeydi.
    ardından "veni-vidi-spunky","anal cadaver" adı altında 2 ep.
    albumleri ise 98 in sonlarına felan doru cıktı sanırım "opus(sy)vi".
    ardından ise techno grind gibi ilginc bir tarz yapan libido airbag grubu ile bir split album yaptılar "zoophilia".rosebud iyi şarkıydı o albumde.ve ardından bi split album daha geldi.nasum, gut, squash bowels, last days of humanity,suppository gibi hayvani gruplarda vardı o cd`de.adı ise albumun "fisting the whores" idi.bizarre leprous records tarafından cıkartıldı.ve son olarak bi ep leri var sanırım last days of humanity ile birlikte "big tits, big dicks". ayrıca almandır bunlar.en hasta şarkıları ise panda penis,anal sex terror,pussy commando,frenzy lesbians olarak bilinmekte.tarzları ise porn/gore felan gibi birşey. (bkz: last days of humanity) (bkz: libido airbag) (bkz: squash bowels)
  • big tits,big dicks deyrekten yeni ep leri cikmis
  • bdsm oyunlarindan penis ve testis eziyeti. penis ve testislere sikma, baglama, sikistirma, cesitli objeler batirma, delme, küçük nesnelerin içine sokup daha sonra erekte olmasini saglayarak bir erkege keyif verme usulleri.
    (bkz: bunu evde sakin denemeyin)
  • su altında vocal kaydıya metal yapalım porngrind olsun diyen saçma ötesi bişe.

    http://www.youtube.com/watch?v=f8yulrex3mc
  • grubun vokal tarzıyla ilgili olarak yapılan

    "nothing is more brutal than a frog as a singer"

    yorumu yaran youtube yorumları arasındadır.
  • goregrind'ın 1997 almanya doğumlu haysiyetli temsilcilerinin yeni * albümü ep cumpilation olacak.

    bonus.
  • cock and ball torture, ya da cbt, erkek genital bölgesine zarar veya rahatsızlık vermek amacıyla yapılan çeşitli cinsel aktivitelerin genel adıdır. bu aktiviteler arasında cimcikleme, vurma, üstüne basma, hafif tokat atma veya genital bölgeye fiziksel kuvvet uygulama gibi etkinlikler bulunabilir. cbt, bdsm (kelepçe, disiplin, sadizm ve masosizm) aktiviteleri arasında sayılır ve genellikle tarafların rızası ile yapılır, yani tüm taraflar katılmayı ve önceden sınırlarını ve limitlerini anlaşmıştır. ancak, herhangi bir fiziksel veya cinsel aktivitede bazı doğal riskler bulunduğunu ve tüm tarafların güvenliği ve iyiliğini öncelikle tutulması ve herhangi bir aktiviteye katılmadan önce tüm tarafların tam ve bilinçli rızalarının alınması gerektiğini hatırlatmak önemlidir.
hesabın var mı? giriş yap