• yeni nesil türk annesi. genlerinde var diyecem ama o da yok. sokakta kafa göz yarıp oyuna devam ettiğimi biliyorum.

    - ekreeeeeğm bunun burnuna nolmuş?????!!??

    -- sivilceye benziyor hayatım.

    - ne sivilcesi ne biçim babasın allah belanı versin yürü acileeee!

    not: gülün geçin diye yazılan şeylere paragraf döşenmiş. allah akıl fikir versin.
  • ileride özgüvensizlikten ve tembellikten hayatı kararıcak çocuğun annesi. çevremde hiç iyi bir etkisini görmedim. 30 yaşında anasının istediği kadınla evlenir
  • kış geldiğinde daha acınılası görünüp daha kolay para toplarlar diye evlatlarını hasta hasta yarı çıplak halde dilenmeleri için sokağa salan anne/babadan yeğdir. evlat bu, özeneceksin tabi. bunda kötü bir yan göremiyorum açıkçası.

    tanım: çocuğunun sağlığıyla yakından ilgilenen ve onun iyiliğini isteyen anneler için söylenen abartılılı hede.
  • cahillikten sebep...
  • çocuk, ehe dese hastaneye, öhö dese hastaneye koşan genelde yakın olduğu için özel hastane tercih edip, aylık bütçenin amına koyan annedir.

    çocuk düzelir fakat, bu kez baba yatağa düşer. babayı sikleyen olmaz tabi, genelde kendi kendine nane limon v.b türevlerle iyileşir.
  • evet maalesef çok basit gerekçeler hastanelere koşan o kadar çok insan var ki. doktorlar asıl hasta olan insanlara yoğunlaşamıyor yada gerçekten hasta olanlar hastaneye girmek istemiyor.
  • bok var şımartın çocuklarınızı. bakınız gelecekte oldukça pişman olacak bu şekilde ben merkezli çocuk sahipleri. sırf çocuk için evlenen, instagram için çocuk yapan, o hormonları tadmak için çocuk yapanlar, çocuğun okumaya yeteneği olmadığı halde okutmaya çalışanlar. pişman olacaksınız yapmayın!!!! yapmayın!!!!!!
  • acilde ‘hocam bize bir sarı seron takar mısınız?’ şeklinde gelen anne-babalarına bakıyorum. hasta evde dinlense, kendine dikkat etse gereksiz ilaca maruz kalmadan iyileşecek
  • henüz çocuk sahibi olmamış yazar beyanı.
    tıbbi geçmişini bilmediğimize göre temkinli olmasının bir sebebi vardır elbet. çocuk hastalanınca sabaha kadar başında uyumayıp gece nöbetleşmesini bir tecrübe edin, öyle dinleyelim.

    kaldı ki hayattaki en büyük kazanım(lar)ı üzerine bu denli düşkün olmanın yanlış bir yanı yok.

    benzer hassasiyeti, iyi bir araba alan bekar erkek de `arabası osuruk kadar çizilse sanayiye depar atan bekar erkek` biçiminde gösterecektir.

    editation: yazarımızın çocuğu varmış, allah bağışlasın. hastalık zor iş, boktan. geçiyor, geri dönüp gülüyoruz falan, ama düşman başına dahi gelmesin. o vesileyle şey ettim, şey ederim.
  • yeni çocuğu olan bütün annelerdir.
hesabın var mı? giriş yap