• taşıyıcı anneler birliğinin girişinde yazar bu
  • cocuk $irketin genel mudurunden ise kariyerin yapilmasi icin hicbir engel olmadagini e$e dosta haykirir bu cumle.
  • - kariyerimin doruğundayım, çocuk da yaparım kariyer de
    - konumum gereği "nah" diyemiyorum. kendinize geliniz teresa, hatırlatırım ki rahibesiniz
  • hırs, hırs, hırs, hırs, hırs.. artık yeni çağın ideal insanı hırslı olmalı. her şeyi yapmalı. reklamlar, kadın dergileri, erkek dergileri, gazetelerin ekonomi sayfaları, businnes ilaveleri, insan kaynakları ekleri hep bunun üzerine kurulu. hırslı olun. rakip tanımayın, engel tanımayın, en tepedeki kata çıkın, 27. kata. niye çıkamayasınız? hayat bir yolculuksa yeriniz en önde olmalı. çocuk da yapın kariyer de, hatta aynı zamanda başbakan da olun. sizi kim engelleyebilir? yapmanız gereken şey basit: orkid kullanın, milliyet businnes okuyun, hürriyet insan kaynakları ilavesini kaçırmayın, patronunuzun direk gözlerinin içine bakın, haftasonu da nişantaşı'nda alışverişin tadını çıkarın. midem bulanıyor benim artık.
  • cocugu bakiciya baktirdiktan, kariyeri kukuya yaptirdiktan sonra.. teheeeey kine heeey.. ohoooy kine oyyy nidalariyla karsilanan,
    bir "ulan hedef kitleniz bir avuc insan, onlarda zaten hali hazirda musteriniz, siz kime yaptiniz bu reklamı" durumu ile karsimizdaydi orkid..
  • zero sum gamemidir kardesim nedir yani? ikisi birarada olamaz mi? bal gibi olur.
    asagidakilerin birarada olmasini isteyen haddini bilmez xler neden suncacik seyin birarada olmasina tepki veriyor? yatakda 10 kaplan gucunde sevgili olsun, isinde basarili olsun, para kazansin, guzel olsun, yemek yapmayi bilsin, koluna taktin mi havan olsun, egon tatmin olsun ... ama en dogal hakki annelik devreye girince höt höt! cik disari kirmizi kart
    aha ben de ilgili bakinizi veriyorum: bosan da semerini ye!! ve hatta .!
  • beyin iğfal şebekesinin kendisine bulduğu yeni slogan.yalnız anlaşılmaz olan bu petek dokulu kanatlı kıllı tüylü ürün hamilelik süresince kullanılmıyor öyleyse burdaki amaç ne?yoksa bu adamlar ortak mı çalışıyolar ordan verip burdan mı alıyolar biyerlerden tüketiciye bişeyler giriyor ama du bakalım.
hesabın var mı? giriş yap