• birkaç gündür twitter'da kendi çapında olay yaratan annedir. kendisi ve destekçileri bildiğin terör estiriyor. vay efendim çocuğunu nasıl almazlarmış, nereye şikayet edebilirmiş, bu ayrımcılıkmış, çocuğu kapıya mı bıraksınmış, bunu normal karşılayanlar geri kalmışlık göstergesiymiş vs vs vs .

    ilgili tweet: https://twitter.com/…oay/status/1426845289172934667
    (düzeltme: hesabını kilitlemiş. şuradan ne yazdığı görülebilir: https://www.instagram.com/p/csrbz0rmtsq/)

    eskiden de böyleydi ama yeni nesil anne babaların bir kısmı gerçekten çıldırmış. dünya sizin ve çocuğunuzun etrafınızda dönmüyor arkadaşlar. yüzlerce restoran varken, bir tanesi çocuk almıyoruz dedi diye zorla kısırlaştırma kanunu çıkarılmış gibi delirmek niye? oraya gitmeyiverin, bu kadar basit.

    bu arada o kadar gürültü patırtı içinde restoranın adını yerini yazmamışlar en büyük kayıp bu.

    not: çıldırmak tabirine takılanlar olmuş. çıldırmak için illa saçını başını yolup birine saldırmasına gerek yok. bu ve arkasından gelen ısrarlı tweetleri atmak da bir çıldırmışlık örneği. bir kısmını sildi sanıyorum ama, "kudurun", "geri kalmışsınız" vs şeklinde fikrini desteklemeyenlere sallayıp duruyor kendisi.
  • ekşicilerin alınmadığı restoran konsepti yapılsa şuan restoranı linç edilen entryler giriliyor olurdu
  • işletmeler kendi kurallarını koymak gibi hakları vardır.

    örneğin sadece belli bir yaşın altındakilere telefon hatları ucuz fiyattan veriliyor.

    restoranlarda belli bir bölümüne veya işletmenin tamamına belli yaşın altındakileri almayabilir.
  • haksız annedir.

    bizim milletin çocukları kadar şımarık çocuk görmedim. büyük ihtimal o restorana girebilseydi çocuğu terör estirecekti. masalar arasında koşacaktı çığlık ata ata, yemeği beğenmeyip avazı çıktığı kadar anıracaktı, ortalığı birbirine katacaktı.

    ben hiç görmedim sessiz sakin oturup, yemeğini yiyip kalkan çocuklu bir aile. illa ki bulundukları ortamı rahatsız ediyorlar.

    bir de tutturmuşlar çocuk bu diye. çocuk dediğin söz dinlemeli öyle deli dana gibi ortalıkta koşturmamalı.
  • doğurmasaydın o zaman dediğimdir. gerçekten dünya sizin ve çıkardığınız veletin etrafında dönmüyor. insanlar sizin köleniz değil, onlara her istediğinizi yaptıramazsınız. gitme o zaman o restorana. çocuk doğurunca bunlara daha da bi şımarıklık geliyor. herkes ebeveyn olamasa keşke.
  • benim de çocuklarım var ve bazı yerlere çocuklarımı hayatta sokmam ve bazı yerlere gidince de çocukların yanımda ya da başka çocukların çevremde olmasını istemem.

    restoran haklı hanımlar.
  • millet saldıracak yer mi arıyor beni şuraya şunu yazmak bile zaman kaybı. next!!!
  • çok konuşan ama bir türlü restoranın adını ve konumunu söylemeyen anne.

    söylesin de kapsama alanımızdaysa gidip elin eniğinin zırıltısını dırıltısını dinlemeden huzur içinde bir yemek yiyelim.
  • restoranın adresinin verilip ifşa edilmesini talep ediyorum. gidip kafa dinleyerek yemek yiyelim biraz da.
  • bende uyandırdığı en büyük merak, restoranın konumu olan annedir. bıktık çocuklu ebeveyn teröründen. allah mısınız kardeşim?
hesabın var mı? giriş yap