• kış mevsimi gelince azalacaktır.

    (bkz: kış mevsimini çekilir hale getiren şeyler)
  • mevsimle alakası yok, sokakta değilse toplu taşımadalar, marketteler, alt ya da üst katınızdalar, kucağınızdalar :)
    zerre kadar tahammülüm kalmamış, terör olduğunun farkına çok geç vardım.
  • çocuk viyaklamasına çocuk dersin geçersin de otobüste bağırarak konuşan,şakalaşan mülteci kardeşlerimize ne yapacağız onu sormak lazım. konuyla alakasız olabilir de bugün sinir oldum.
  • yaa halbuki bizim zamanımızda böyle miydi pat yerdin şamarı, istersen susma.
  • bipolar safha, depresyona doğru ilerleyen süreçte olan insan tespiti. ruh hali açısından üzüntü duyulası kiş söylemi.
  • (bkz: ekşi sözlükte başlık terörü)
    napak kanka, anamızın karnından 10 yaşında mı çıkak, nedir.
  • ananizin karnindan on yasinda cikmayin tabi de cocuklariniza nasil davranmasi gerektigini ogretin.
  • benim anlamadığım şey onca ülkede bulundum ve onca çocuk gördüm ve hiçbirisi ne ağlıyordu ne zırlıyordu. sorun onu yetiştiren insanda. ağlamasın diye ya eline telefon verirler ya da çocuk sussun diye vururlar falan. garip insanlar var.

    edit: öncelikle alttaki yazara lafım olacak. burada 3 5 beğeni alacağım diye yurtdışına çıktım yalanı atarak ego kasacak mallardan değilim. mesleğim gereği her hafta başka ülke limanında oluyorum ben. o yüzden sadece gülüyorum.

    eklemek gerekirse başlıkta "çocuk" yazıyor. " bebek" değil. her bebek derdini anlatmak için ağlar ama " çocuk " artık derdini anlatmak için ağlamaz. tabi siz çocuğu yanlış büyütmediyseniz. her zaman metroda karşılaştığım bir örneği vereyim mesela bu tip düşünen insanlara. kadının teki 3 çocukla metroya biniyor ve birisi de bunu görüp yer veriyor. sırf rahat etsin diye çocuklarla ama kadın napıyor biliyor musun? verilen yere oturup 3 çocuk metroda ordan oraya koştururken herkesi rahatsız ediyor. kiminin çantasına dokunuyor,kimisine kulaklık çıkarttırıyor bunların hiçbirisini yapmasa metro durup kalkarken birilerinin ayağını eziyor ya da üzerine yıkılıyor. bunlar olurken de kadın çocuklara bağırıp çağırarak susturmaya çalışıyor ve bunu yaparken de herkese rahatsızlık vermeye devam ediyor. sorarım şimdi alttaki yazara ve onun gibi düşünenlere, hangi gelişmiş ülkede bu tür bir davranış gördünüz?

    çocuklarda illa ki mıymıylanır gelişmiş ülkelerde de ama kimseye rahatsızlık verecek bir şekilde değil. etraftaki yetişkin insanların çıkardığı sesten asla fazla bir ses çıkarmazlar. burada biz yurtdışında olmuyor da neden türkiyede oluyor derken bundan bahsediyoruz.
  • onca ülke gezdiğini iddia edip hiç çocuk ağlaması duymadığını söyleyen mallara söyleyin kulaklarını yıkatsın bir daha çıksın, belki o zaman duyar.

    hayatlarında istanbul ya da ankara dışına çıkmamış insanların meşhur sözü, yurtdışında çocuk ağlaması yok, onlar anasının amından çıkarken kitap okuyarak çıkıyorlar.

    iş yerim itibariyle turistlerin çok olduğu yerlerde bulunuyorum, yabancıların özellikle iskandinav ülkelerin çocuklarının ne kadar çığırtkan olduğunu bilemezsiniz, hayat sizin izlediğiniz yabancı dizilerdeki gibi değil ezbere konuşmayı bırakın rezil etmeyin kendinizi.
hesabın var mı? giriş yap