• türk kadınlarından sonra şimdi de türk çocuklarını gözlerine kestiren sapıklardır.

    https://twitter.com/…k33/status/1515664949758070784

    olayın gaziosmanpaşa'da gerçekleştiği söyleniyor. artık ne kadınlar rahatça sokakta gezebiliyor ne de çocuklar rahatça parkta oyun oynayabiliyor.

    neden bize bunları yaşatıyorsunuz sayın hükümet yetkilileri? sizin karınız, kızınız, çocuğunuz yok mu?
  • bunların testislerini bahçe makası ile kırpıp ancak ondan sonra sınırdışı etmek lazım.

    gelen mesaj üzerine edit: gönderildikleri yerde çocuklara musallat olmasınlar. başka yerde de olsa çocuk çocuktur.
  • ciddi bir milli güvenlik sorunudur. önlem alınmazsa yakın geleceğimizde terörün verdiği zarardan fazlasını verme potansiyelleri var bunların.

    bu işin siyaseti, ideolojisi de yok. can güvenliği söz konusu. kim bilir ne iğrenç, hayal dahi edilemeyecek düşünceler var örümcek beyinlerinin içerisinde. orta doğulu işte, dünyaları bastırılmış cinsellik ve kafa kesme üzerine kurulu.

    şu görüntüleri görüp hâlâ hümanizm kasmaya çalışanın aklından şüphe edeceğim. kanserli hücre gibi yerleşiyorlar içimize.
  • yazıp yazıp siliyorum. yorum yapamıyorum. gündemde tutulması gereken konu.
  • tahminimce devlet biraz daha geç kalırsa, vatandaş bu pakistanli suriyeli sorununu kendi yöntemleriyle çözecektir. bu sorun, pahalilik gibi halkın daha az tepki vereceği bir sorun değildir.

    lütfen bu yaratıkları ülkeye kim aldıysa, takibini de yapsın.
  • rezil şerefsizler. diğer videolarında dağlardan keçi gibi gizlice türkiyeye kaçak giriş yaparken videoları var... sınır kaçağı ulan bunlar
  • bu şerefsizleri bulup cezalarını vermek için illa kolluk kuvvetlerini beklemek yada o çocukların bir aile bireyi olmaya gerek yok. her türk vatandaşın bu saatten sonra asli görevidir. bulduğunuz yerde gerekeni yapın.
  • insanların sinir uçlarıyla oynuyorlar. sonunda olacak olanlardan devlet sorumlu olsa da sıkıntısını yine biz çekeceğiz.
  • öncelikle; hudut namustur.

    hudutlar kontrol edilmezse işte böyle namussuzluklar daha çoook görülecektir.

    ülkeye o kadar kalitesiz, cahil ve psikopat kaçaklar girdi ve hâlâ daha giriyor ki, işte böyle rezil durumları yaşamak görmek zorunda kalıyoruz maalesef!

    elin avrupalısı ne yapacağını çok iyi biliyor. geçici sığınmacıları her türlü teste tabi tutuyor, dişlerini bile kontrol ediyor, hatta en önemli şey olan psikolojik muayeneye tabi tutuyor, olmazsa şutlayıp geri gönderiyor. kaçak diye bir şey zaten yok onlarda, ama bizde elini kolunu sallayan giriyor. (bkz: hudut namustur)

    bizde geçici sığınmacı değil, kaçaklar bile kontrol edilmiyor! nedir, neyin nesidir, acaba çantalarında silah mı var, uyuşturucu mu var hiçbir şey kontrol edilmiyor.

    yazık ettiler ülkemize...
hesabın var mı? giriş yap