• istanbul'da vuku bulan hadise, aile ve sosyal politikalar bakanlığı aileye sahip çıkmalıdır.

    --- haber alıntı ---

    beşiktaş'ta gültekin sokakta yolun kenarına park etmiş bir araç. ancak onu diğer araçlardan ayıran içinde yaşanan dram.

    sultanbeyli'de nakliye işleri yapan murat a., geçirdiği bir iş kazası nedeniyle çalışamaz duruma geldi.

    maddi imkansızlık yaşayan aile, murat a.'ın kardeşine ait otomobile sığındı. murat a., eşi ayla, 16 yaşındaki oğlu berat, 13 yaşındaki oğlu samet ve 3 yaşındaki kızı ela otomobilde yaşamaya başladı.

    murat a., "kiramızı veremedik. 1.5 aydan beri arabanın içerisinde yaşıyoruz. otoparklara gidiyoruz, banyoyu da 15-20 günde bir komşulara gidiyoruz, otoparklarda yıkanıyoruz. kaynak

    --- haber alıntı ---
  • yazık, içim acıyor.

    gelir dağılımı adaletsizliği ne de güzel yüzünü gösteriyor.
  • ya bu insanların hiç mi anası, babası, kardeşi yok arkadaş. nasıl bir toplum olduk biz. kaç yaşıma geldim hala bazen anne babamdan maddi destek alırım yeri gelince. her zaman insanların işi düzgün gitmez. ama aile nedir, ne işe yarar. aklım almıyor yaw.
  • hayvanların seçim şansı yoktur, onlar üreyip neslinin devamı için çoğalmaya programlıdır. fakat biz öyle değiliz. üremesek bile neslimizin devam edeceğini biliriz. çünkü illa ki dünya'nın başka bir yerinde üreyen insanlar olduğunun farkındayızdır.

    ah be kardeşim, gelir durumun ortada. ne diye çocuk yapıyorsun. yada neden bir taneyle yetinmiyorsun ? başımıza neler geleceğini bilmeden yaşıyoruz, bu nedenle bazı şeyleri kontrol altında tutup en kötü ihtimalleri göz önünde bulundurarak hareket etmeliyiz.
  • işçiyken üç tane çocuk neden yaparsın anlamadım. sen düşünmedin çocuklarını biz mı düşünelim?
  • suriyeli beslemek varken pek rağbet görmeyecek bir annenin dramı.
    bu millet niye adam olmaz sorunun cevabı da buralarda bir yerde geziyor işte. "sosyal devlet niye yok, kendi vatandaşın sefalet içinde yüzerken neden 5 milyon mülteciye ülke kapılarını açıp ülkeyi peşkeş çekiyorsunuz?" diye hesap soracaklarına aileye yüklenmişler neden bu kadar çocuğunuz var diye. aferin lan böyle devam edin, efendinizin işaret ettiği yolda sorgulamadan devam edin.
    biat kültürü ülkenin anasını sikti, efendisine hesap soramayanlar hemen mağdurlara yükleniyorlar. kibar feyzo'da ağalarından ödü kopan maraba tayfasından farkınız yok.
  • haber üzücü fakat benim burada acıdığım çocuklar anne ve babası değil. bakamayacağınız halde bu kadar çocuk yapmanın cahillikle mi alakası var tam olarak çözemedim. asgari ücretle çalışan biri evi barkı oldu mu anca geçinecek, zorlasa sürekli borç harç ödeyerek bir tane çocuk bakabilir ama bu insanlardaki düşüncesizce orta çağ devrinden kalma üreme iç güdüsü hala devam ediyor.
  • çok üzücü bir haber gelir dağılım adaletsizliğinin en güzel örneği fakat madem durumun yok neden 1 çocukla yetinmiyorsun bu çocuklar heba olup gidecek yazık.
  • ne hayatlar var yazık ya
  • bazilari yine chp falan demis hala . girdim baktim sayfasına anladık ne olduğunu , ne yaptığını da; şu durumdaki bir aile varken bile mi bu kutsal amacın bekleyemez. hiç mi vicdanin yok' yaziktir ' bile diyemeden provokatörlük yapacak kadar mi yani? şurda 60 70 sene yaşayacağız, hepimize hayati zehir ediyorsunuz. yazik size yazik gerçi. bu aileye de yardim edilir ,ev bulunur ama sizlerin caresi yok maalesef ki.
    tanim: bir an önce sesi duyurulmasi gereken aile.
hesabın var mı? giriş yap