• bugün çekirdek kahve alışverişi yaptığım çok ilgili ve yardımsever bir tavırla karşılaştığım internet sitesi, sanırım kadıköy'de de kafeleri de var.
    telefonda kahve konusunda biraz sohbet ettik, acemi olduğum için tavsiyeler verdi. farklı bir lezzette kahve önerdi, bugün kahve geldi, fakat ben daha birşey demeden beğenmezsem yeniden çekirdek kahve göndermeyi teklif ettiler.
    yani işin özü gözünüz kapalı alışveriş yapabileceğiniz müşteri memnuniyeti konusunda aşmış yer.
    bu da adresi:
    http://www.coffeenutz.net/
  • e-postama sabahın 8'inde cevap vermişlerdi, olmayan bir ürün için telefonla arayıp hemen telafi ettiler, kahveler de gayet güzel. kutu da çok şık ayrıca, kullanırım ben bunu. bir gün istanbul'a yolum düşerse yerlerine de uğrarım herhalde.

    kısacası memnun kaldım ben, tavsiye edebilirim. bu kahve işinden çok anlamasam da yardımsever tavır, hızlı ürün teslimi ve lezzet olarak beni mutlu ettiler.
  • çekirdek halinde, french press, cold drip, aeropress, espresso, filtre kahve cihazı (metal ve kağıt filtreli olan) ve moka express için ayrı ayrı öğütme seçenekleriyle kahve satın alabileceğiniz bir internet sitesi. yok ben kendi çekirdeğimi kavurmak isterim arkadaş diyenler için yeşil (ham) kahve çekirdeği satışlarının yanı sıra kahve kavurma ve demleme cihazlarının satışını da yapmaktadırlar.

    internet üzerinden vermiş olduğum siparişimin üzerinden daha 1 gün geçmeden elime ulaşmasıyla beni mutlu etmiş sitedir. kahveleri de oldukça tazeydi. satın aldığımız kahvelerin taze olup olmadığını nereden mi anlayabiliriz. çok basit. taze kavrulmuş kahveler, demleme sırasında taze olmayan kahvelere göre daha fazla köpük oluştururlar. benden söylemesi.
  • filtre kahve başlığının sol framede fink attığı şu sıralar, sebepli yere aklıma düşmüş kahve dükkanı.

    tanım : en kaliteli taze kahveleri bulabileceğiniz mekandır burası.
  • çok iyi bir site. iddia ettikleri gibi hızlılar. özellikle sürekli çekirdek kahve satın alıyorsanız, starbucks gibi yerlerin dandik seri üretim ürünleri yerine burdan verin siparişi mutlu olursunuz. cuba serrano'yu özellikle tavsiye ederim.
  • daha önce (bkz: #66358058) belirtildiği üzere, 250 gr'lık paketlerini çok seven bir kahveci. ilk siparişimde bir kg'lik çekirdeği 4 ayrı pakete bölünmesi ricama verdikleri enteresan cevapla, benzer durumu deneyimlemiş oldum.

    --- spoiler ---
    4 paket olarak tercih etmeniz durumunda 250g paketlerden 4 adet seçmeniz gerekmektedir.
    --- spoiler ---

    kendilerine çok değer verdikleri paketleriyle birlikte mutluluklar dilerim. tekrar sipariş vermeyi düşünmüyorum.
  • hem sıcak hem de süper kişilerce işletilen kahveci. kahve tadımcısı değilim, ancak şimdiye kadar en güzel kahveleri hep burada içtim. güzel havada bahçesinde iyi bir filtre kahve içmek kadar insanı kendine getiren az şey var.
  • 2-3 senedir ana olarak kahvelerimi aldığım firma, internet sitesi. kafelerine 1-2 defa gittim, nitro brew kahvelerini denemek için, kafeleri oldukça arada bir yerde istanbul da, çok gidilesi bir mekan değil, ama çekirdeklerinin oldukça kaliteli olduğunu söyleyebilirim. genelde seçtikleri kahveler oldukça kaliteli, arada çekirdek kalitesinde bir dalgalanma olsada, temin ettikleri yerleri güncelledikçe, yine de hep ortalamanın üzerindeler.

    özellikle sabit bir kavurma günü olmaları çok hoşuma gidiyor. 2 haftada bir, bazen de hafta da bir, sipariş veriyorum. salı günleri kavuruyorlar, çarşamba günü elimde oluyor.
  • urla şubesi dört metrekareden büyük olmayan, tıka basa dolulukta 5 kişinin oturup kahve içebileceği kahve zinciri.
  • kozyatağı'nın en güzel kahvecisi. kahveleri gerçekten kalitelidir ve baristası da oldukça sevecen, bilgili, ufuk açıcı bir insandır. mekanın müşterileri de oldukça kalitelidir. herkese tavsiye ederim.
hesabın var mı? giriş yap