• izmirde bulunan butik bir kahveci.

    kendi ürünlerini kahve çekirdeklerini paketleyip bazı siteler üzerinden satışa çıkarıyorlar. en çok satılan tercih edilen ürünü sanırsam golden ceremony. bana göre hafif bir kahve olsa da günün her saatinde tüketilebiliyor. guetemala kahvesini sipariş ettim 5-6 gündür bekliyorum hala gelmedi. sokağa çıkma yasağı ve şu lanet virüsün etkisidir heralde.
    kahvesizlikten nescafe gold içmeye mahkum bırakılan bedenimin uğradığı hasarın hesabını nasıl vereceksiniz ey butik kahveciler?

    ha bu arada 9.90 tl lik kargo bedeli fiyatın içine ekliyorlar tahminimce, size de pahalı kahve iciyom kargo da bedava ooo hissiyatı oluşturuyor biraz. yani 150 gramının 39.90 a satıldığını düşünürseniz aslında o kahve 30 liralık bi kahve. kargo parasını da eklemişler tutara yani. bilemedim.
  • jacobs, mehmet efendi filtre kahve veya yukardaki arkadasin ictigi nescafe gold icmekten cok da bir farkin olmadigini dusundugum butik kahveci.
    cok bi olayi yok kendi zevkimce.
    bu siralar narino cherry fiesta deniyorum.
    pr iyi calisiyor instalar falanlar dolayisi ile biraz sosyal medya sisirmesi bir marka diyor yaksamlar diliyorum.
  • kahve fiyatları kafeingo’ya göre baya makul görünen kahveci.
  • izmir depreminden kendilerine pay çıkarmaya çalışan garip kişiler. izmir’e destek olmak için kendi sitelerinden kahve satın almamız gerekiyor. onlardan kahve alacağız onlarda deprem bölgesine göndereceklermiş. çok mantıklı bravo ticari zekalarını tebrik ediyorum. sca izmir temsilcisi çocuk başından beri orda onlarca kahveciden gelen hediye kahveleri deprem bölgesinde dağıtırken bizim kendi dükkanlarından alışveriş yaparak destek olmamızı bekliyorlar.
  • son 1 yıldır kahve alımlarımı yaptığım kavuruculardan.

    benim tercih ettiğim kahveleri oldukça güzel. sipariş kargolamasında da hızlılar. 15'e kadar verdiğiniz siparişi o gün kargoya veriyorlar. denizli için 1 gün sonra sabah teslim demek bu. istanbul gibi ana pazara uzak bir yerde bulunmaz nimet.
  • dünya kahve günü için %25 indirim yapan kahveci.

    kahvegunu indirim kodu ile %25 indirm kazanıyorsunuz.

    https://www.instagram.com/coffeerem/
  • aynı lisede okuduğum arkadaşın içinde bulunduğu oluşum.

    bugün ofise geldiğimde yeni alınmış kahveleri gördüm ve ben bu markayı biliyorum ama nerden dedim. instagramda dolaşırken nereden tanıdığımı hatırladım.

    ofise aldıkları golden ceremony. oldukça güzel hafif içim bir kahve.
  • bu ara kaliteli kahve aramaktan bitap düştüğüm için arkadaşlarım sürekli yeni bir öneride bulunuyorlar. bu butik kahveci de öneri olarak geldi bir deneyeyim dedim. peşin peşin söyleyeyim henüz tek bir çeşidini denedim ve onun da karakteristiğini çok beğenmedim ancak hizmetleri ve çekirdek kalitesi beni memnun etti. taze öğütüyorlar ve tarihi paketin üzerine iliştiriyorlar. hızlı gönderiyorlar. bir de ne kadar önemli bilemiyorum da güzel paketliyorlar. kilitli paket kullanmaları isabetli olmuş.

    görsel
    görsel
    görsel

    şimdi gelelim olumsuz yorumuma.
    gün içinde telefonuma bakma fırsatım çok az oluyor. pazartesi günü ayak üstü alelacele sipariş geçtim. geçtikten sonra fırsatlar diye bir bölüm gördüm menüde. baktım indirim kodları var ve herkesin her zaman kullanabileceğini yazmışlar. 400 tl üzerine %10 için indirim1, 600 tl üzeri için indirim2 gibi kodlar vermişler, sipariş esnasında bu kodu girmemiz gerekiyormuş. keşke sepette direkt fiyat düşse. ben nereden bileyim bu durumu? illa sitenin her köşesine bakmış olmam mı gerekiyor? biraz enayi gibi hissettiriyor bu durum.

    denemediğim 4 çeşit kahvem daha var, onları da denedikten sonra kahveleri hakkında daha genel bir yorum yapabilirim belki. şimdilik bu kadar. evet.
hesabın var mı? giriş yap