• temizliğin cinsiyeti olmaz.
  • eski bir alışveriş merkezi personeli olarak katıldığım, katılmak zorunda kaldığım durum. şöyle ki müdürümüz bayan personellerin soyunma odasının düzen ve temizliğinin bir türlü oturtulamamasından zaten yeterince şikayetçiydi ve bunu her personel toplantısında dile getiriyordu.
    artık damarına basılmış olsa gerek ki bir miting sırasında yine mevzu bayanların soyunma odası oldu. herhalde yine aynı uyarılar gelecek diye beklerken ben, müdür aynen şu sözleri sarfetti.
    ' evet bayan arkadaşlar her defasında sizi soyunma odasının durumu hakkında uyarmak zorunda kaldım, kalmaya devam ediyorum. ama duyuyorum ki wc temizliği hakkında da sizi uyarmalıyım. (şimdi ses tonu yükseliyor) ya nasıl bir insan ihtiyacını giderdikten sonra öylece bırakıp gidebilir ya, bir değil iki değil bu. temizlik personellerinden 5-6 defa bu şekilde şikayet alıyorum. market müdürüyüm ben ya sizin temizliğinizede mi karışmam gerekiyor. son uyarım bu, bir daha şikayet alırsam hepinizinin savunmasını alırım.'
    bir müdürün bu kadar sinirlendiğini ilk kez görüyordum. adamın yüzü kızarmıştı, bağırırken ağzından tükürükler saçılıyordu etrafa.
    tabi ben bir süre sonra iş değiştirip çıktım. ne olup ne bitti bilmiyorum.
    söz meclisten dışarı, yani anlayacağınız kızlarımızın temizlik konusunda büyük sıkıntıları var gibi.

    edit: imla
  • umumi tuvalet konusunda kadınların daha vahim olmasının tek bir sebebi var.
    oda çok titiz olan kadıncıkların tiksindiği için hiçbir yere dokunmaması. tam bir gerizekalı süreci. ikinci kullanıcı birinciden , üçüncü kullanıcı ise hepsinden tiksiniyor.

    erkeklerde tiksinme duygusu bizler kadar gelişkin olmadığı için en azından normal olanı yapıyor ve olumlu sonucu kapıyor.
hesabın var mı? giriş yap