• aynı sloganını 1 ay önce sabiha gökçen havalimanında afiş şeklinde gördüğüm reklam.
  • duyar kasmak falan değil gayet haklı ve gerekli uyarıdır.

    medya ve özellikle reklam sektörünün para için alcabilecegi dip seviyenin limiti yok. esfel-i safilin'de iyi para ver desek, oraya inip oradan bile yayın yaparlar.
  • (bkz: cold-mix)
    reklamı görmedim. sadece burun tıkanıklığını gidermede kullanılan bir ilacın sanki hastalıktan koruyormuş gibi anlatılması aldatıcıdır, fırsatçılıktır, ahlaksızlıktır. ilgili reklam yayından kaldırılıp firmaya sağlam bir tokat vurulmalıdır.
  • gündemde kalması gereken bir başlıktır.
  • aynı şeyi görüp sinirlenmiştim ben de. başlığı açan arkadaş da gayet haklı. resmen fırsatçılığın dik alası. zaten şu reklamlardaki iddiaları doğrulayan bir platform olsa da bizim taleplerimize göre doğrulama yapsa ne güzel olur diye düşünüyorum bazen.

    milyonlar kazanan aktristlerin ve mankenlerin marketten aldıkları blendax ile saç yıkadığına da şahsen hiç inanmıyorum çünkü.
  • up!!

    geçen gün bunu arkadaşım da söyledi bana. kendisi kullanıyor hatta. (bkz: vicks) gibi bir kokusu olduğunu ve burun açıcı özelliği olduğunu biliyorum. hiç kullanmadım, ancak bu virüse karşı da herhangi bir faydası olmayacağını düşünüyorum ben de.

    eğer virüsü böyle uzak tutabilecekse, aşıya falan da gerek yok diyecekler çıkacaktır. 'bana bir şey olmaz' diyen kafalar, şu an hala sokakta öylece dolanıyor sıkıntıdan.

    komplo teorisi spotu: insanları yanlış yönlendirerek, doğal seleksiyon planlanıyor sanırım!
  • cezaları göze alınarak yapılan yanıltıcı içeriğe sahip reklamlardan biridir.

    sağlık ve koruyuculuktan uzak, tamamen ticari amaca yöneliktir. daha önceleri de aynı şekildeydi.
    en kısa sürede ilgili bakanlık ve mercilerin konuya el atmasını temenni ediyorum ama maalesef ülkemizde bu süreç biraz geç işlemektedir.

    çevrenizdeki insanları uyararak bu tehlikeden uzat tutmak dışında yapacak bir şeyiniz yoktur.

    bunu almak ile bir değil iki değil üç değil dört kavanoz bal almak aynıdır.
  • benim de dikkatimi çeken yanıltıcı reklam. oytun erbaş etkisiyle insanların hastalanmasına ve ölümüne sebep olmadan gerekli önlem alınmalı. ağır bir yaptırım da uygulanmalı.
  • reklamlar genelde yanıltıcıdır zaten de bu yaptıkları sağlıkla oynamak. rezalet puanım 10/10
  • bu sıradan bir mentol damlası, virüsten nasıl koruyabilir ki? reklamı gördüğümde ben de anlam verememiştim ama üstünde durmadım. gerekli yerlere şikayet edilmesi lazım.
hesabın var mı? giriş yap