• nicholas cage'in başrolünde oynadığı hp lovecraft'ın aynı adlı hikayesinden uyarlama olan film. 24 ocakta vizyona girecekmiş.

    imdb linki: https://www.imdb.com/title/tt5073642/
  • fragman'ı yayınlanan film. yönetmen lovecraft üçlemesi yapmak istiyormuş. ilk filmden sonra göreceğiz diğer lovecraft filmleri gelecek mi...
  • h. p. lovecraft’ı daha önce kitlelere yaymaya çalışan bir kaç yönetmen denemesini hatırlayınca, aynı akıbetleri yaşayacağına emin olduğum film.

    sinemada tutmuyor genelde bu tarz belirsizlik. üstüne bir de nicolas cage varsa zaten birşey diyemeyeceğim. izleyince editlerim.
  • 24 ocak 2020'de gösterime girecek olan bilimkurgu filmi.

    yönetmen, richard stanley.
    senaryo, richard stanley ve scarlett amaris.

    nicholas cage'i başrolde izleyeceğimiz filmde , joely richardson, madeleine arthur , brendan meyer ve julian hilliard yer alıyor.
  • lovecraft'ı mezarında ters döndürmüştür.

    bok gibi olmuş film.
  • lovecraft ve kozmik korku hakkında bilgisi olmayan adamların beğenmedikleri filmdir.

    the thing, necronomicon ve cthulhu göndermeleri güzeldir. filmi izlemeden önce lovecraft kimdir? nasıl hikayeler yazar? gibi soruların cevaplarını öğrenmek faydanıza olacaktır.
  • h. p lovecraft'a hakareti geçtim, bu film b movie janrına bile ve hatta her şeye hakaret olmuş. zavallı nicolas reis anlaşılan artık hayatını bu tip filmlerde cinnet geçirerek kazanıyor.

    lovecraft'tan yapılan bütün filmler bir inceden sıçıştır zaten. olmuyor. oysa üstat karanlık bir okyanus gibi engin, fakat filmleri yapmaya kalkışan pezevenkler, klozet kadar sığı.

    hayalim bir gün taşaklı bir yönetmen ve stüdyonun deliliğin dağlarında'yı film yapması.
  • ‘umarım benim çapım bu filmdeki göndermeleri ve metaforları anlamaya yetmemiştir.’ diyerek bitirdiğim film. 'büyük şehirlerden, taşraya kaçma hayali kurmayın, sonunuz böyle olur.' temalı bir alt metne bile razıyım yoksa richard stanley'nin izleyenlerle alenen billur geçtiğini düşünüyorum.
    öncelikle spoiler vermek gibi olmasın ama filme ismini veren ve büyük gizeme sebep olup insanların daha önce hiç görmediğim bir renk diye tanımladığı renk mor bilemedin pembe.
    sonralıkla yine spoiler vermek gibi olacak ama film merak uyandırdığı hiçbir sorunun cevabını vermiyor.
    bilim-kurgu niyetiyle başlanmış, korku-gerilim gibi devam etmiş. rahatsız edici bir fon müziği, rahatsız edici sahnelerle ilerliyor. genelde bu tip filmlerde olaydan etkilenmeyen ve izleyiciye rehberlik eden bir karakter olur. bu filmde su bilimci arkadaş bu rolü üstlenmiş gibi ama olayın çok dışında. ana karakterler birbirini anlamıyor, seyirci karakterleri anlamıyor. biri bir koku alıyor, öteki bir şey görüyor ama ne olduğu belli değil. film öyle bir düğümleniyor ki çözmek mümkün değil ama bir ümit çözümleme sahnesi beklemeye devam ediyorsunuz ama gelmiyor.
    ben bilim-kurguysa izlerim yorumlar umrumda değil derseniz izleyin ama bitince 'ben ne izledim?' deme olasılığınız yüksek.
  • ne zaman oturup nicolas cage filmi izlesem, o film kötü çıkıyor. bu film de onlardan biri.
  • müzikleri colin stetson'a ait film.
hesabın var mı? giriş yap