• oldukça eğlenceli olacağına emin olduğum program. dileğim justin'i iyice itin götüne sokacak adamları toplamaları.

    https://twitter.com/…rest/status/557546948031287296
  • kadrosu da şekillenmiştir.

    http://www.cc.com/shows/roast-of-justin-bieber

    seth macfarlane yerine kevin hart gayet iyi olsa da baya baya sürpriz isimler de var. özellikle shaq ve martha stewart. performansı bilinen leggero ve müdavim ross'un olması ise yine kalitenin fena olmayacağının göstergesi ancak gözler yine de jeselnik'i aramadı değil...
  • jeff ross'un hangi kılıkta çıkacağı sorunsalı haricinde beni pek fazla heyecanlandırmayan roast.

    gözler lisa lampanelli'yi,sarah silverman'ı,greg giraldo*'yu,anthony jeselnik'i falan arıyor.onların yerine shaq,ludacris,snoop dogg falan var aq.natasha'dan da öyle süper bir performans beklemiyorum şahsen,öyle idare eder işte.
  • sahsen jeselnik ve silverman olmadigi icin gayet memnunum.
  • bugun yayinlanacak olan.

    zevkeden dort kose bir sekilde justin bieber'in agzina sicilmasini izleyecegim. hayaller gercek oldu.

    dusununce, comedy central'in bir cok espiriyi sansurlemesi ve sunnet etmesi sebebiyle vitamini kabugunda kalan espirileri izleyemeyecegiz :(
  • roast kültürünü baya bir severim. her konunun mizahını yaparım, yapana da gülerim. bu en güzellerinden biriydi, gülmekten kırdı geçirdi diyebilirim. geceden biraz bahsedip birkaç da espri yazacak olursak;

    justin bieber kolay bir hedefti ve yapılacak esprileri bir bakıma tahmin ediyorduk ama orijinal ve yer yer ağır espriler vardı ve bunları büyük bir olgunlukla karşıladığını söyleyebiliriz.*

    jeff ross yine şüphesiz en iyi bolüme sahipti. greg giraldo'nun* yokluğunda rakipsiz.

    --- spoiler ---
    jr- justin, i feel like i'm roasting you for the entire world tonight. the roast fans really want blood this time, even though most of your fans haven't even gotten their periods yet.

    - selena gomez used to bang this guy, proving once again that mexicans will do the disgusting jobs americans just won't do.

    - even when you went to anne frank's house, there were fans waiting for you outside. i wish they were the same people that were waiting for anne frank.* you said anne frank would've been a belieber. if anne frank heard your music, she would've ubered to auschwitz.*
    --- spoiler ---

    natasha leggero james franco roast'unda sürpriz bir çıkış yapmıştı(en azından ben beklemiyordum oyle bir performans), burada üstüne koymuş, gerçekten harikaydı.

    --- spoiler ---
    n: you know, kevin's actually gonna be on the next season of game of thrones. he's playing peter dinklage's shadow.

    - justin was born to a teenage single mom. no wonder he's got moves. he was in the womb dodging a coat hanger.*
    --- spoiler ---

    kevin hart ve shaq'in varlığı çok önemliydi, birçok espri de bu ikili üzerinden gitmiş(ebatları malum). kendi bölümlerinde de baya güldürdüler.

    martha stewart ve pete davidson gecenin en sürpriz iki performansını gösterdi. ikisi de çok iyiydi.

    --- spoiler ---
    pete: shaq, thanks for being here and taking a break from throwing barrels at super mario.
    --- spoiler ---

    snoop dogg, ludacris, hannibal buress, chris d'elia. hiçbiri vasat performans göstermedi, güzel esprileri vardı.

    son olarak:
    --- spoiler ---
    shaq: i haven't seen a more disappointing lineup since the last lakers game. *
    --- spoiler ---
  • tek kelimeyle "mükemmel" bir roast olmuş. charlie sheen'den beri tüm roastları izlemiş bir suser olarak, belki de tüm roasterları bildiğim için, en eğlendiğim roast oldu. daha yeni izledim, şoku atlatınca detaylı yazıcam.

    shaq'a ne ateş ettiniz be kardeşim, adamsın shaq!
  • bu kadar beğenen varken sorun bende sanırım diye düşünmeme sebep oldu. justin bieber'ın bir sonraki albümü için "ahada büyüdü bu çoçuk" adlı pazarlama kampanyasının bir ayağı gibi bir his uyandırdı bende. artık teenage kızlardan oluşan hayran kitlesinden ve bunun yarattığı imajdan kurtulmaya çalışan bir hamle diye düşünüyorum. bir sonraki albümde dre veya pharrell gibi bir prodüktörle de çalışırsa yeni nesil justin timberlake yaratma heveslerindeki konusunda düşüncelerim pekişir.
    konuklar justin'e o kadar az giydirdiler ve hem hepsi daha uzun övgü cümleleriyle bitirdiler ki, roast olayının mantığı ortadan kalktı. bir lisa lampanelli olsaydı orada seviye farkı daha net ortaya çıkardı diye düşünüyorum. bence pam anderson, charlie sheen ve donald trump roastlarına yaklaşamamıştır.
  • paul walker'la ilgili espirileri comedy central yayınlanmamıştır. justin bebesi de bu şakalardan rahatsız olduğunu söylemiş. çok duyarlı kendisi! hayranlarına tükürür, kovaya işer, eski amerikan başkanının resminin üzerine 'fuck bill clinton' yazar, yol kapatır arabasıyla sarhoşken yarış yapar ama.
  • türkçe altyazısının çıkmasını beklediğim gösteri. ingilizce altyazı ile izlediğimde bile inanılmaz güldüm ama birçok şeyi kaçırdıgım kesin.

    benden önce farkedenler yeşillendirirse sevinirim.
hesabın var mı? giriş yap