• bir kaç haftadır e2 de çarşamba hava kararınca kuşağında gördüğüm güzel bir komedi programı. çeşitli ünlüler geliyor stand-up yapıyor. konular politikadan tutun filmlere,müziğe kadar geniş bir yelpaze de skeç yapılıyor. eski programlarının konukları için :
    (bkz: ellen degeneres)
    (bkz: chris rock)
    (bkz: jim norton)
    (bkz: george lopez)
  • oldukça basit bir oyun olmasına rağmen acayip eğlenceli. fikir edinmek için youtube videosuna 5 dakika bakayım dedim 1 saat boyunca izlemişim.
  • zaman geçirmek için güzel bir yoldur. oyundan çok sohbet odası gibidir.
  • steam'de şuan 10 lira olan, arkadaşlarla oynamalık oyun.oyunda bir bardasınız ve sıra alıp sahneye çıkabiliyorsunuz. çıktığınızda komedyenlik yapıyorsunuz ve beğenirlerse arkadaşlarınız alkışlıyor, beğenmezlerse 'booo' yapıp sizi sahneden indirebiliyorlar falan.

    avrupa'da 6 dolar sanırım, türkiye'de 10 lira olması müthiş avantajlı, oynadıkça token veriyor size, ben 30 dakikada 3 token aldım. tokenin tanesi de şuan steam pazar'da 1.25tl (bunu yazarken 1.60 tl olmuş), ayrıca oyunu oynadıkça kartlarını da size veriyor. 10 tl'yi hayli hayli çıkartıyorsunuz yani. token bu arada bira içmeye yarıyor, isterseniz içtikten sonra geğirebiliyorsunuz.
hesabın var mı? giriş yap