• hayvan bir expansion packmis 2cd
  • acikcasi cogu forumda da belirtildigi gibi cikan cogu modun yaninda ezik kalan bir expansion pack.kuvvetler yine dengeli ama o dengeyi gorebilmek kastiriyor acik.yeni generaller,oyunun temel saldiri ogelerine abanmis kisiler:superweaponlar,tanklar,piyadeler,toksinler,gorunmezlik,hava gucu,lazer(farkindayim yeni gelen bir saldiri ogesi bu),nukleer guc ve artilleryler,ve suicide bomberler.
    oyun her ne kadar esek gibi "requires original c&c generals" dese de kendine ait bir klasor acip kendi exesini yerlestirip oradan calismasi bunun standalone bir ep olabilecegini hissettirmekte.
    eklenen yeni mod challenge ise oyuna yeni eklenen generallerle street fighterimsi bir hava verilerek yapilan skirmishler,ancak isin pis tarafi siz standart,isci+command center baslarken,bilgisayar full us ile basliyor ve eger hardda iseniz siz kendinize gelene dek tanklari,veya ozelligi herneyse,ussunuze sokmus oluyor.
    oyunda gorulebilen belli bir yavaslama da var,zira haritalar yuklenirken cok bekliyorsunuz.bu ister standart 2 kisilik harita olsun ister 8'lik dev harita farketmiyor.

    gorebildigim kadariyla abanmislar modlardan elde edebileceginiz bir suru uniteyi tek bir ep'nin icine tikip her taraf icin 5 gorevden olusamak uzere bir single player modu koymuslar,ki onun brifingleri ve yukleme ekranlari ayri sorunsal harita yuklenene kadar ne yapacaginizi bilmiyorsunuz,ve 2 cd halinde surmusler.
  • bolumleri disinda pek fazla birseyine ozenilmemis bir expansion. heralde ea games altinda calisan westwood ekibi butun eski cinematic,cutscene yapimcilarini isten cikarmis, bir tek bolum tasarimcilari kalmis ekipde. oylesine ozenmisler ki hatta yakaladiklari cok guzel esprileri dogru duzgun kullanamamislar bile. tabi 3d olmasindan da yararlanip cutscene lerin cogunu yari yariya kolaylamislar. eskiden (red alert, red alert 2) her bolumden sonra guzel bir cutscene olurdu mutlaka, bu sefer hangi ulkeyle oynuyorsaniz onun haber kanalindan olaylari dinliyorsunuz. ama yine ozensizce ve acele yapildigi icin amerikalilarin kanali mavi, gla yesil ve cin de kirmizi. aralarindaki tek fark bu ve sunan kisi.

    oynamasi zevkli yine de, yeni birimler baya eglenceli. ozellikle gla nin motorsikletleri ile her biyerlere gidebilmek guzel oluyor. bolumler son bolume kadar pek zor diil, biraz dikkatli bakinca kolayca cozuyorsunuz olayi. motor* konusunda bir iyilestirme yok, yine kasiyor makinanizi bazi yerlerde.

    kisaca westwood dan geldigi belli olan bir oyun. yine ayni eksiklikler, ayni guzellikler var.
  • bilgisayar black lotusu kullandiginda kosaraktan binalari hack edebilirken, siz kosturunca hacklemeyi kesen oyun
  • china infantry general seçilerek yapılan rush iki kişilik haritalarda neredeyse durdurulamaz olduğu oyundur...
  • yeni bir versiyonu veya pack'i için inatla bekleten(kudurtan) ve pizza eşliğinde 7-8 saat aralıksız oynanabilecek mükemmel bir oyun.
  • yapay zekası diğer oyunlara kıyasla çok çok iyidir.
  • bu oyunun tadını başka hiç bir oyunda alamiyorum. annemin deyimiyle eşşek kadar adam olduk ama hala akşam stres atmak için oturdugumda gecenin bir yarısı kalkıyorum başından.

    ırk ayrımı yapmıyorum hem ayıp zaten. hepsinin tadını almak gerek.

    çin ırkı oyuna yeni başlayan çaylaklar için idealdir. black lotus zillisinden kurtulduğunuzu düşünsenizde hep bir yerlerden çıkar ve siz içinizin acımasına engel olamazsınız.

    glada oynamak tamamen bir lükstür zira amerikanın üstün teknolojisine taş ve sopalarla karşı çıkarsınız. herşey sudan ucuzdur.

    jarmen kell ise şerefsizin önde gidenidir. karşıdan gelen askerleri yirmişer yirmişer götürür ve tankları bile deler, dozerdeki işçileri öldürüp çeşitli ırklar oluşturur kendisine. böyle nişancının allah belasını versindir.

    amerikan ırkı ile ilgili söyleyeceklerim bu kadar kasmaya gerek yoktu. eğer nükleerler oyun dışına itilirse tahrip gücü en fazla olan ırktır fakat bir yerden destekli bir şekilde saldırı aldığınızda toparlanmanız çok zor oluyor.
  • strateji oyunlarına göre çok fazla derinliği olmayan, oynanabilirliğine 100 üzerinden 99 verdiğim bir oyun. bir puanı kırma sebebim ise network ile birkaç kişi oynarken oyundan atması.
    bu yaşımda bir pazar günümü çalan oyundur aynı zamanda.
  • modası geçmez, geçemez!
    bir tutkudur.
hesabın var mı? giriş yap