• millet nelerden para kazanıyor ya.

    çöpçatanlığı kurumsal hale getirip zekice bir pazarlama yöntemi bulmuş adamlar.

    garip.
  • yahu gizliliğe önem veriliyor diye kendileri mi yazmış anlamadım. gizli falan değil kardeşim ben bir gittim bütün dünyanın haberi oldu.
  • arkadaşımın evliliğine vesile olmuş şirket.
  • arkadaşımın whatsapptan linkini atmaasıyla haberdar olduğum yeni nesil girişimcilik faaliyeti. aklıma how i met your mother dizisi geldi.
  • bir süredir kendileri ile iletişime geçmeye çalışıyorum. ben mesaj attığımda arıyorlar, müsait olmadığımdan açamıyorum, sonra geri dönünce açmıyorlar.

    bütün kısmetimi yediler :(
  • tenkap’ın rakibi.
  • (bkz: tenkap)
  • son zamanlarda arkadaşlarımdan adını sıklıkla duyduğum evlilik amaçlı profesyonel matchmaking şirketi.

    gidip bilgi alıp üye oldum. ilgilenenleri keyifle yeşillendireyim:) boğaziçi mezunu 2 arkadaş tarafından kurulmuş. sadece evlenmek isteyenlere hizmet veriliyor. önce uzman klinik psikolog, imaj danışmanı tarafından ilişki danışmanlığı veriliyor, sonra da kriterlerinize uygun adaylarla sizi randevuya çıkarıyorlar. gördüğüm kadarıyla tüm süreç büyük bir ciddiyetle yönetiliyor. herkesin sabıka kaydını, eğitimini, evli olup olmadığını fln önden kontrol ediyorlar. havuzlarında ağırlıklı olarak beyaz yakalı iyi eğitimli kişiler var. randevuya çıktıktan sonrada işin peşini bırakmıyorlar. uzm. klinik psikolog randevunuzun nasıl geçtiğiyle ilgili sizi dinliyor, ilişkiniz başlarsa da birinci, üçüncü ve altıncı ayında ilişkinizin takibini gerçekleştirip, olası sorunları çözmeye çalışıyor. bence ilişki hayatı benim gibi kısır döngüye girmiş herkesin gidip en azından bilgi alması gereken bir yer. yalnız buradan sesleniyorum, bu kadar ilgi alakadan sonra evlenince düğüne gelip bi çeyrek takman yetmez sevgili commeetment, cuma akşamları gelip çocuklara da bakmanı beklerim en baştan söyleyeyim :)

    bilgi almak isteyenler için linkinide buraya bırakıyorum:
    www.commeetment.com
  • yaptıkları işe modern ve profesyonel görücü usulü evlilik hizmeti diyorlar. istediğin gibi birinin gelip seni bulmasını beklemek yerine denenebilecek mantıklı bir yöntem. kendini tanımana da faydası oluyor.
  • 10 tl'ye entry giren suserların övdüğü şikago tipi çöpçatan platform. ben nasıl denk geldim ise, bir arkadaşın buranın klinik psikolog ilanını bana atmasıyla başladı. evet klinik psikolog alıyorlar, ne kadar hoş değil mi ? siz evlenecekken proaktif biçimde sizi kolluyor bu şirket. insanların kapitalist çağda birbirleriyle alacak verecek dışında bir ilişki kuramayıp bağlara ihtiyacını yalıtması üzerine akıllıca bir hamle geliştirmişler. bu akıllık ancak mutlak acizlik temelinde oluşmuş bir inhibisyon içinde farkedilemeyecek kadar ufak bir akıllılık.

    görsel
    görsel

    buraya klinik psikolog'ta aradıkları nitelikleri ve görev tanımını bırakıyorum. bakın 4 sene lisans, 2 sene master yapan klinik psikoloğu kendine sekreter olarak kullanmaya çalışan bu şirketin sizin yuva kurma, iliski problemlerinden arındırma gibi hikayelerle zamanınızı almaması için bir tane neden gösterin.

    post modern çöpçatan.
hesabın var mı? giriş yap