• oluşturulan karakterin çük boyu ayarlanabiliyor. oyunun promosyonu resmen çük üzerinden yürüyor.

    https://pbs.twimg.com/…eo_thumb/c3c5xdkucaae8is.jpg
  • bu akşam 4 arkadaş aldığımız oyun. bir deneyelim bakalım denilen kadar kötüyse iade ederiz.
  • kesinlikle denilen kadar kötü olmayan oyundur.

    http://indieturk.net/conan-exiles-incelemesi/
  • steam'dan 55 tl'ye satın aldığım oyun. henüz oynamadım.
  • mahşerin dört atlısıdır.

    survival-crafting-early access-open world

    şu dört tag'in olduğu hiç bir oyun düzgün olmadı, olamadı. hepsi dayz'nin yüzünden.
  • bu sene de iyi survival yaptı. birisi de early access çıkmasa dişimi kırıcam.
  • 6 gb ram istemesi ile öeh! dediğim memeli oyun.
  • oyunu kurdum ve yarım saat oynadım. bir tane çölde doğuyorsunuz. elinizde hiçbir şey yok. haritaya baktım. şehre benzeyen bir yer gördüm. oraya gideyim bari dedim. yolda adamın biri öldürdü beni. neyse efendim, ikinci denemem de yine saldırıya uğradım, bu sefer suya atladım yüzdüm, adam peşimden gelmedi. sonra haritada gördüğüm yere ulaştım, meğer harabeymiş. şehir değilmiş. en büyük sıkıntı oyunun başında silahsız olmak. diğer oyuncular için kolay hedef oluyorsunuz. troll'leri yumruklarımla öldürmeyi başardım ama iskelet şövalyeler çok güçlü. onlara gücüm yetmedi.

    oyunun grafikleri iyi değil. çok kötü de değil. düşük bütçeli bir oyun için normal seviyede. boş bir vaktimde tekrar deniycem bakalım.

    edit: oyunun başında yerden çer çöp toplayıp silah yapılabiliyormuş
  • ilk kez bu tarz bir sandbox survival oyunu denedim. acayip sardı beni. açlık ve susuzluk etkeni bir yana, haritada dolaşırken ölmemek için çok dikkatli olmanız gerekiyor. online modda pvp serverında tek başınıza oynarsanız oyun sizin için ekstra zor oluyor. o yüzden muhakkak bir arkadaş ile başlanmalı veya bir clana dahil olmalı ve tek başına fazla dolaşılmamalı haritada.

    oyunda crafting sisteminin aşamaları (tier) var. örneğin inşa unsurunun üç tieri var. ilk olarak kumtaşından ev yapabiliyorsunuz. sonrasında kargir evler, son aşamada ise artık işin içine metal giriyor. tier1 evleri metal bir kılıcınız varsa yıkabilirsiniz lakin tier2 ve tier3 inşalarını yıkabilmek için 3-5 kişi toplanıp haritanın zorlu bölgelerinde bulunan ejderhaları kesip kanından patlayıcı yapmanız gerekiyor.

    tanım: henüz gelişme aşamasında olan, ciddi potalsiyeli olan eğlenceli oyun.
  • ark survival evolved gibi bir oyundan sonra basit gelen fakat bağlayıcılığı olan oyundur.

    craft edilecek item sayısı fazla ve oyun içi menüleri gayet anlaşılır. optimizasyon konusu aşırı bir problem yaratmıyor, gtx 1080 gibi high-end bir kart ile low ayarlarda max fps alabiliyorken (144fps) full ayarlarda 80-120 fps aralığında fps veriyor, bu arada oyunun low ve high grafikleri arasında çok da fark olmadığını belirteyim. hızlı gelişim sunucularında hızlıca level atlayıp ev yapabiliyorsunuz, survival oyunları sevenlere tavsiye ederim, savaş dinamiklerinde bazı buglar bulunsa da zaman içerisinde iyi bir yere gelecektir.
hesabın var mı? giriş yap