• bu kod sistemi genellikle skandinav ülkelerinde kullanilmakta
  • common interface uyumlu receiverlarda girişine takılıp gerekli kart ile birlikte kullanıldığında conax şifreli yayınların izlenmesine olanak veren modüldür.
    conax sifreleme türü norveç telekom tarafından gelistirilmistir.
  • türksat aş tarafından sağlanan dijital kablolu yayın hizmeti teledünyanın da kullandığı şifreleme algoritması...

    eğer standart kablo tv sahibiyseniz , evinizde de dvb-c desteği olan yeni nesil tv niz varsa conax modül ve türksat aş kablo tv abone merkezinden teledünya üyeliği ile "aylık 2.5tl" modülün içine takılan teledünya smart kartı alarak dijital tv yayınlarını izleyebilirsiniz.

    eğer 3 büyük şehrin birisinde yaşamıyorsanız conax modülü büyük ihtimalle internet üzerinden temin etmek zorundasınız.

    kaliteli conax modül temin edebileceğiniz bir adres.
    http://www.hepsiburada.com/…57&productid=evtecconax
  • istanbul'da oturanlar lcd televizyonlarını teledünya'ya terfi ettirmek için modül satın alacaklarında internet fiyatlarına sıkışıp kalmak istemiyorlarsa, karaköy'deki (bkz: yüksek kaldırım)'a uğramalı ve aşağıdan sağdaki ilk hanı fellik fellik aramalıdır. oradaki tüm dükkanlar conax ve diğer modülleri de satar ve fiyatlar çeşitlidir.
  • (bkz: neotion)
  • alırken kazıklanmamaya çok dikkat etmeniz gereken modül. yüksek kaldırımda güpe gündüz kazıklandığım için biliyorum. kazıklayan yerin adı da mesa elektronik.

    bu kartların sahtelerini bir şekilde yeniden programlıyorlar ve üzerlerine technisat, conax, das original gibisinden etiketler yapıştırıyorlar. arka tarafına da ingilizce uyarılar ve seri numarası yazan bir etiket vuruyorlar. fakat tezgahtarın söylediğinin aksine bu işi kartı açmadan yapıyorlar. yani kartın menteşelerinde iz aramak falan fayda etmiyor. neyse, bu kartı getirip takınca önce bir kaç saniye çalışıyor, sonra sahte olduğu anlaşılıyor ve yayın kesiliyor. şifreli kanal uyarısı ile başbaşa kalıyorsunuz.

    şansıma, satan adamlar vicdan sahibi çıktılar da (ya da başkasına gazlayabileceklerine emindiler) 90 liramı geri verdiler. sonra az aşağıdaki soldaki pasajın içinde bir dükkanda kartın orijinalini buldum ve 110 liraya aldım. bunun üzerindeki bütün yazılar almancaydı. seri numarası sahte olanındakinden farklıydı. sahte olandaki "hf" ile başlıyordu. içinden almanca bir broşür çıktı. dediklerine göre etiketin üzerindeki biberlerin yönü farklıymış. sahteler yanlış tarafa bakıyorlarmış, ama hangisi ne tarafa tarif edemeyeceğim.

    ve en önemli fark: sahte modüllerin naylon ambalajlarındaki ok etiketi yırtık, yani ambalajı açılmış oluyor. bunun ise hiç açılmamıştı. nitekim taktığım gibi çalıştı. üstelik adam çalışmazsa iade edebileceğime dair taahhüt verdi. adını hatırlamadığım bu dükkana teşekkür ediyorum. hatırlarsam yazarım.

    siz siz olun internetten bile alsanız bu conax modül konusunda dikkatli olun. her yer sahtesi ile dolu.
  • ucuz plastik iğrenç teledunya box'u ve çin yapımı rezalet menüsü yerine televizyonumun orjinal kumandası ve menusuyle 2 gömlek üstün hizmet almamı sağlamış modül.
  • norveçli telenor group'un geliştirdiği koşullu erişim sistemi. 2014 yılında isviçreli kudelski group * tarafından 158 milyon avroya satın alındı.

    conax 2018 itibariyle 425 müşteriye sahip ve 85 ülkede 140 milyon pay tv kullanıcısına hizmet vermekte.
hesabın var mı? giriş yap