• otomobil sektöründe bosch'tan sonra dünyanın en büyük parça üreticisi olan continental'in sadece lastik ürettiğini sananlarla doluymuş sözlük. bu gün bunu da gördük.

    almanlar'ı ve continental'i boykot etmek gibi bir amacın varsa, sadece goodyear alarak bunu yapamazsın sayın liseli. otomobil ve motosiklet sektöründen tamamen elini ayağını çekmen lazım. misal her gün bindiğin arabanın motor kontrol ünitesi ya bosch üretimi yada continental. onlar gibisini yapan da yok ne yazık ki henüz dünyada.

    lastik alıp yakmaya çalışmayın ayrıca.

    (bkz: continental reklamında türkiye'nin silinmesi)

    bir reklamcının hatası yüzünden de bu kadar sıkmayın canınızı. erken ölürsünüz bu kafayla.
  • continental hakkında (resmi açıklama)

    continental, 2017 yılında elde ettiği 44 milyar euro'luk ciro ile dünyanın önde gelen otomotiv tedarikçilerindendir. fren sistemleri, motor ve şasi sistemleri ve elemanları, aletle donatım, infotainment (bilgilendirmeli eğlence) çözümleri, araç elektroniği, lastik ve teknik elastomer ürünleri sunucusu olarak continental; daha fazla sürüş emniyeti sağlamaya ve küresel iklimi korumaya önemli katkılarda bulunmaktadır. bunun ötesinde, continental otomotiv iletişiminde yetkin bir iş ortağıdır. continental, 56 ülkede yaklaşık 233.000’den fazla çalışanıyla faaliyet göstermektedir.
hesabın var mı? giriş yap